ABB-free@home liitettävissä Alexaan ja Sonokseen

 

Sonos-kaiuttimet voi nyt liittää ABB-free@home®-järjestelmään. Lisäksi järjestelmä voidaan ohjelmoida käynnistämään tiettyjä toimintoja asukkaiden sijainnin perusteella. Järjestelmään voidaan ohjata myös Amazonin pilvipohjaisella Alexa-puheohjauksella

 

Sonoksen Integrointi

Kun langattoman kodin äänentoistojärjestelmä Sonos liitetään ABB-free@homeen, usean huoneen kattava äänentoisto nousee uudelle mukavuustasolle. Sonos-kaiuttimia voi nyt ohjata täydellisesti integroiduilla free@home-painikkeilla puheella, tilannekutsuilla ja kosketusnäytöillä. Toimintoja ovat esimerkiksi musiikin toiston käynnistys ja keskeytys, Sonos-suosikkien selaaminen ja äänenvoimakkuuden asettaminen.

Kuunteletko mielelläsi uutisia radiosta keittiössä aina aamuisin ja klubimusiikkia koko talossa viettäessäsi iltaa ystävien kanssa? Kun tallennat asetuksesi tilanneohjauksena, voit ottaa ne käyttöön yhdellä painikkeen painalluksella! Et tarvitse enää älypuhelintasi Sonos-järjestelmän ohjaamiseen.

Sijaintipalvelu

Ohjaa kotiasi, kun lähdet töistä kotiin, jotta se nostaa lämmityksen takaisin mukavuuslämpöön. ABB-free@homen uuden sijainti-ominaisuuden avulla voit pystyttää kuvitteellisen aidan kotisi ja muiden paikkojen ympärille. Kun tulet tällaisen aidatun alueen sisäpuolelle tai poistut alueelta, ABB-free@home-järjestelmä suorittaa automaattisesti ennalta määrittämäsi toiminnot.  Se esimerkiksi sammuttaa kaikki valot kotoa, kun kaikki ovat lähteneet ja lähettää ilmoituksen matkapuhelimeesi jos liiketunnistimet havaitsevat liikettä poissaollessasi.

 

Alexan integrointi

ABB-free@home®-järjestelmän käyttäjät voivat ohjata valaistusta, sälekaihtimia, lämmitystä ja tilannekutsuja Amazonin pilvipohjaisen puheohjauksen kautta helposti kertomalla Alexalle, mitä he haluavat tehdä. Esimerkiksi näin: ”Alexa, sammuta kattolamppu”, ”Alexa, säädä lämpötila 21 asteeseen” tai ”Alexa, avaa sälekaihtimet”. Aktivoidakseen Alexan käyttäjän tarvitsee vain liittää Amazon-tilinsä myABB Living Space® -tiliinsä Alexa-sovelluksella.

 

Select region / language