Global site

OTDC 800–1 600 A

Kytkimiä tehokkaisiin aurinkosähkösovelluksiin

OTDC-tuotevalikoimaa on laajennettu korkeisiin virtoihin 1 600 A, 1 000 V DC, IEC ja 1 000 A, 1 000 V DC, UL98B asti, joten ABB täyttää nyt tehokkaiden inverttereiden ja rekombinaattorien tarpeet ja vaatimukset.

Tehokkaat sovellukset
Suuret invertterit vaativat tehokkaita DC-erotuslaitteita, jotta järjestelmä voidaan eristää DC-puolesta luotettavasti. Suuri OTDC laajentaa ABB:n DC-kytkinten tarjontaa 1 600 A saakka ja tarjoaa kestävän kytkentäratkaisun suurimpiin aurinkosähkösovelluksiin. Aurinkosähköjärjestelmien käyttöikä on pitkä.  

Suorituskyky
Luotettava suorituskyky on erittäin tärkeää ja kriittisen virran optimointi takaa luotettavan toiminnan, laadun ja suorituskyvyn kaikilla mahdollisilla virtatasoilla. Tämä takaa luotettavan ja sujuvan 1 000 V katkaisun aina nollasta 1 600 A asti koko aurinkosähkölaitoksen pitkän käyttöiän ajan.
     
Parempi turvallisuus
Aurinkosähkösovellusten korkeiden jännitetasojen pitkittyneet valokaaret voivat aiheuttaa todellisen tulipalovaaran, kun suhteellisen matalia kriittisiä virtoja kytketään. OTDC-kytkimissä kaikki kriittiset virrat on kartoitettu ja eliminoitu huolellisesti ja toiminta on varmistettu. Henkilöstön ja laitteiden suojaus on viety uudelle tasolle.

Tuotetiedot ja -dokumentit

Tutustu myös