ABB treedt toe tot EPLAN Partner Network

Global Web Story | Zürich, Zwitserland | 2021-08-25

Om machine- en paneelbouwers, OEM's, systeemintegratoren en dienstverleners te ondersteunen in hun streven naar volledige digitalisering, zijn ABB en EPLAN een integratie van softwaremiddelen overeengekomen om de klantenervaring te verbeteren. Het zwaartepunt van de samenwerking zal liggen bij de integratie van ABB's e-Configure-platform in het EPLAN Data Portal. Dit biedt klanten toegevoegde waarde door naadloze integraties tussen deze best-in-class softwareproducten, waardoor zij de optimale oplossing kunnen selecteren en ontwerpen om aan hun specifieke toepassingsbehoeften te voldoen.

Het EPLAN Data Portal levert hoogwaardige gegevens voor alle engineeringdisciplines binnen het industriële automatiseringsecosysteem. Het is verbonden met de cloud voor gemakkelijke toegang op afstand en vormt de ruggengraat voor alle belangrijke systemen die door klanten worden gebruikt om projecten te creëren.

ABB's cloud-gebaseerde e-Configure platform stelt klanten in staat om producten snel en eenvoudig te vinden, te selecteren, te configureren en vervolgens te bestellen. Besparing van kostbare tijd bij de configuratie van laagspanningsproducten en accessoires, die traditioneel tijdrovend en ingewikkeld is.

Alessandro Galasso, Marketing en Applications Manager voor ABB Smart Power divisie, Elektrificatie Business Area legt uit: "Met de integratie van het ABB e-Configure platform in het EPLAN Data Portal, wordt het voor klanten eenvoudig om ABB componenten te selecteren en te configureren binnen hun EPLAN projecten - wat het ontwerpproces vereenvoudigt. Het ontwerpen van een paneel voor een bepaalde toepassing wordt daardoor eenvoudiger en gestroomlijnder, waarbij het end-to-end proces wordt verkort"

"We zijn vastbesloten om de reikwijdte van ons partnerschap uit te breiden en onze digitale platforms, zoals ABB Connect Partner Hub, volledig te benutten om de gebruikerservaring te verbeteren door naadloze integraties tussen de ABB- en EPLAN-tools te bieden", voegt Erika Velazquez, Digital Ecosystem Manager voor ABB's Electrification Business Area, toe.

Marco Litto, Senior Vice President Strategy & Corporate Program, voor EPLAN voegt hieraan toe: "Door samen te werken met een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf als ABB, zullen we digitale integraties bieden om het klanttraject in de volledige waardeketen te optimaliseren, van engineering en productie tot de bediening van systemen."

 
Select region / language