Ty-Rap® van ABB voor scheepvaart toepassingen.

Wie een schip beschouwt als een drijvende stad, zal zich een beeld kunnen vormen van de hoeveelheid kabels die aan boord van een schip worden ingezet. Groot verschil met de stad zijn de zware omstandigheden waaronder schepen opereren. Er mogen dan ook geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de kabelbinders die worden toegepast. Daarom zijn zoveel schepen uitgerust met de Ty-Rap® kabelbinders van ABB.


Of het nu gaat om coasters, pijpenleggers, baggerschepen of tankers: voor iedere scheepsomgeving biedt het programma Ty-Rap® kabelbinders van ABB een passende oplossing.

Nieuwe serie coasters

Voor het transport van bulkgoederen, spelen coasters een vitale rol. Deze kustschepen zorgen voor distributie naar nabijgelegen landen. Een voortdurende blootstelling aan UV en zout water is dan ook een vanzelfsprekendheid. Dat vraagt om kabelbinders die hiertegen bestand zijn. De Ty-Rap® kabelbinders van ABB bieden hierdoor dé oplossing. De zwarte kunststof Ty-Rap® van ABB is UV-bestendig en uitgevoerd met RVS-vergrendelmechanisme voor maximale sterkte en een langere levensduur.

Ook voor installateurs en paneelbouwers

Ty-Rap® kabelbinders worden niet alleen toegepast in de scheepsbouw. Ook installateurs, paneelbouwers en andere professionals vertrouwen op Ty-Rap® kabelbinders om kabels te binden, bundelen en beheren. De kabelbinders zijn snel en eenvoudig te installeren, waarbij het lage profiel van de kop en de ronde vorm het trekken van kabelbundels door openingen vergemakkelijken. Door het uitgekiende ontwerp kennen de Ty-Rap® kabelbinders van ABB een lange levensduur. Bovendien voorkomt de stevige grip dat de band verschuift bij trillingen. 


Neem voor meer informatie contact op met:

Francisca Verougstraete
Product Marketing Specialist
Electrification Belux
Tel.: +32 477 88 08 68
E-mail: francisca.verougstraete@be.abb.com

Presteren onder de zwaarste omstandigheden op zee. Ty-Rap® van ABB is ervoor gemaakt.

Lees meerSelect region / language