Előregyártott kompakt alállomás (E-House)

A megrendelő igényei szerint tervezett, belső kezelőterű fémburkolatú ház, amely speciális kialakítású a villamosenergia elosztó hálózatban lévő kritikus fontosságú villamos berendezések védelme céljából.

Az E-House, amelyet Power House-nak is neveznek, egy előre gyártott, belső kezelőterű, moduláris felépítésű kültéri ház, amelynek feladata a középfeszültségű és kisfeszültségű kapcsolóberendezés, valamint a kiegészítő berendezések befogadása. Felszerelhető csúszótalppal vagy kerekekkel, minimális helszíni szerelést, üzembe helyezést és beüzemeléstkövetően üzemelésre készen áll, és ezzel egyszerűbb alternatívát nyújt a hagyományos, helyszíni építkezéssel (betonalappal, falazással, és hasonló módszerekkel) készülő állomásokkal szemben.

A tervezési/építési fázisban a fő szállítókkal való folyamatos kapcsolattartás könnyebbé teszi a változtatásokat és koordinálást. Az E-House-t és összes alkotóelemét a szállítás előtt tesztelik, amellyel minimálisra csökkenthetők a helyszínen fellépő kockázatok. Mobilitása egyszerűvé és gazdaságossá teszi a felállítását és áthelyezését. Az E-House letelepíthető a fő terhelési pontok közelében, ami csökkentheti az erőátviteli- és vezérlő kábelek méretét és hosszát. A terhelési pontok közelében való telepítés miatt az energiaköltség is kisebb. ​

Alkalmazások

Az E-House népszerűsége növekszik az energiatermelési, olaj- és gázipari, bányászati szektoron és a feldolgozó iparágakon belül. Kiválóan használhatók minden olyan projekt esetében, ahol csökkenteni kell a helyszíni munkavégzést, különösen távoli területeken, ahol esetenként nem áll rendelkezésre szakképzett személyzet, a munkaerő pedig költséges és nehezen irányítható.

Miért az ABB?

  • Tervezéstől a szállításig – egyetlen kapcsolattartási pont az összes berendezésre vonatkozóan
  • Költséghatékony szállítás és projekt irányítás
  • Rövidebb üzembe helyezési idő
  • A jelenlegi igényeket lefedő és a jövőben bővíthető optimális épületméret

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Loading documents

Kapcsolódó ajánlatunk

Select region / language