Generátorok

Az ABB hosszú, sikeres múltra tekint vissza a generátorok tervezése és kivitelezése terén az energetika minden területén.

Az ABB minden olyan modern termékkel, tapasztalattal és erőforrással rendelkezik, amelyek az erőművek kivitelezői és üzemeltetői számára szükségesek lehetnek, kezdve az első projekt-koncepciótól a tervezésen és szerelésen keresztül egészen a sokéves hatékony és megbízható üzemeltetésig.

Az ABB piacvezető a gáz- és gőzturbinák, gáz- és dízelüzemű motorok, illetve szélturbinák által hajtott generátorok gyártásában, és a világ számos helyén található több ezer berendezésének köszönhetően széleskörű alkalmazási tapasztalattal bír. Az ABB emellett a koncentrált napenergiát és geotermikus energiát előállító létesítmények, illetve más megújuló energia-termelő alkalmazások és energiahasznosítás-növelő berendezések számára is szállít generátorokat. Az ABB komplett generátor-vezérlő berendezéseket kínál, illetve a meglévő berendezések korszerűsítését is vállalja. Az ABB generátorok a legmagasabb szintű hatékonyságot és megbízhatóságot nyújtják, valamint üzemi paraméterek és kivitel szempontjából széles választékban rendelhetőek és megfelelnek minden nemzetközileg elfogadott szabványnak.

Hírek

Ajánlatunk

Kapcsolódó linkek

Select region / language