Dørtelefoner med lyd og billede

Dørtelefoner med lyd og billede

I Krøyer Hus beliggende i det nye bykvarter Carlsberg Byen sikrer dørtelefonerne ABB‑Welcome, at beboerne både kan tale – og se, hvem der ringer på, før de lukker op.

Udviklingen af det nye bykvarter Carlsberg Byen i hjertet af København er i fuld gang. Området er fire gange så stort som Tivoli, og det husede i over 160 år landets største bryggeri. Den historiske bryggerigrund er ved at blive forvandlet til et nyt kvarter, hvor moderne arkitektur spiller sammen med de mange bevaringsværdige og fredede bygninger. Her finder man en kombination af grønne, rekreative områder og et bykvarter med et levende byliv og mere end 25 byrum og haver, som beboere og besøgende kan nyde, når de færdes i området. I Krøyer Hus, placeret på grænsen af det gamle Vesterbro og det nye bykvarter, er der 91 lejligheder og 14 rækkehuse samt en stor, grøn oase med fodboldbane og legeplads i baghaven og en række butikker og børnehave i ejendommens stueetage.

Tryghed for alle
- Alle beboere har én fælles indgang, hvor man træder ind i en stor hall og videre ud i det private gårdrum, hvorfra man fortsætter ind i sin opgang, fortæller Mads Buch, der er projektchef hos make:net a/s med speciale i at projektere og udføre elinstallationer i større byggerier.
- Ved indgangsdøren og ved lejlighederne har vi valgt at installere ABB-Welcome. Både økonomisk og i forhold til funktionskrav er det et godt dørtelefonsystem, siger Mads Buch. Både ved dørstationen og i boligerne kan beboere og besøgende kommunikere med hinanden via en lille skærm. Under kameraet er audiomodulet, som man taler i og lytter til, og det er automatisk koblet til nøglesystemerne i lejligheden, som åbner indgangsdøren.
- Systemet er nemt at installere, uden at man skal programmere, fortæller Mads Buch fra make:net, da han står foran dørstationen ved den fælles indgang.
Beboerne kan sætte systemet på lydløs, hvis de ikke vil forstyrres, ligesom ABB-Welcome kan tage billeder af alle, der ringer på – også når man ikke er hjemme. Desuden er dørtelefonen forbundet med et akustisk system, der registrerer lyd og automatisk tænder lys foran døren til boligen. Så kan man altid se, hvem der er på vej.

Om Carlsberg
Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Bryggeriet blev opkaldt efter hans eneste søn Carl og dens placering på et “bjerg” – Valby Bakke – Carlsberg. I 1882 startede sønnen Carl Jacobsen sit eget bryggeri under navnet Ny Carlsberg på samme grund som faderens Carlsberg. På blot ti år oversteg Ny Carlsberg Gamle Carlsbergs ølsalg. I 1906 samledes Ny og Gamle Carlsberg og blev til det Carlsberg, vi kender i dag.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp