ABB laajentaa Automation Software Maintenance -ohjelman sisältämään lisää sellu- ja paperiteollisuuden ohjelmistoja

ABB laajentaa Automation Software Maintenance -ohjelman sisältämään lisää sellu- ja paperiteollisuuden ohjelmistoja

  • ABB:n Automation Software Maintenance (ASM) -ohjelma sisältää nyt laajennuksia ja ohjelmistopäivityksiä myös linjakäytöille sekä sellu- ja paperiteollisuuden Process Control Librarylle (PPLib800xA).
  • Paper Machine Drives ASM -tilauksen myötä asiakkaat saavat myös ilmaisen pääsyn ensiluokkaisiin ohjelmistolisensseihin.
  • PPLib800xA ASM tarjoaa uusia vianmääritystyökaluja ja parannetun käyttöliittymän ansiosta entistä paremman käyttäjäkokemuksen.

ABB on lanseerannut uusimman version Automation Software Maintenance (ASM) -elinkaarenhallintaohjelmastaan, joka kattaa linjakäyttöihin (PMC800) sekä sellu- ja paperiteollisuuden Process Control Library -kirjastoon (PPLib800xA) liittyvän ohjelmiston. Palvelutarjonta on jatkoa ABB:n ASM-ohjelmalle ja täydentää tammikuussa 2023 julkaistua Quality Control System ASM-ohjelmaa.

Kaikkien ASM-ohjelmien perusajatuksena on tarjota tilauspalvelu, joka mahdollistaa järjestelmän päivittämisen vanhemmista versioista uudempiin ja/tai tarjoaa pääsyn säännöllisiin ohjelmistopäivityksiin, jotka sisältävät erilaisia parannuksia, korjauksia ja uusia ominaisuuksia. Ennakoivalla järjestelmän hallinnalla sellu-, paperi-, pakkaus- ja pehmopaperitehtaat voivat maksimoida järjestelmäinvestointinsa ja säästää ylläpito- ja tukikustannuksistaan.

ASM-ohjelmassa on erilaisia tasoja, jotka avaavat uusia ominaisuuksia tehtaille niiden päivitysprosessin edetessä. Maintain Plus -taso tarjoaa päivityksiä PPLib800xA:han ja linjakäyttöihin sekä sisältää korjauksia ja parannuksia. Näin tehtaat voivat hyödyntää uusimpia ominaisuuksia ja pitää kyberturvallisuuspäivitykset ajan tasalla. Maintain & Evolve -taso sisältää kaikki Maintain Plus -tason edut sekä mahdollisuuden päivittää vanhempi järjestelmäversio uusimpaan tai jopa vaihtaa järjestelmäsukupolvea.

  • ABB on lanseerannut uuden linjakäytöille ja sellu- ja paperiteollisuuden Process Control Librarylle suunnatun ASM-elinkaarenhallintaohjelman.
  • Ohjelma tarjoaa ABB:n sellu- ja paperiteollisuuden asiakkaille uusia ominaisuuksia heidän siirtyessään eteenpäin porrastetussa ASM-päivitysprosessissa.

Ohjelma antaa käyttäjille pääsyn myABB-portaaliin ohjelman hallintaa ja laadukasta järjestelmädokumentaatiota varten, auttaen pitämään prosessinohjausohjelmiston ajantasaisena.

Paper Machine Drives ASM -ohjelman mukana tehtaat saavat ilmaisia lisenssejä ABB:n uusimpiin linjakäyttöjen ohjelmistosovelluksiin. Näitä ovat esimerkiksi Datalogger ja Paper Machine Drives Performance. Sovellusten avulla tehtaat voivat rakentaa historiatietokantoja ja hyödyntää tietoja ennakoivammassa kunnossapidossa ja vianmäärityksessä sekä parantaa koneen ohjauksen turvallisuutta.

PPLib800xA ASM -ohjelman tilaus parantaa käyttöliittymän käyttäjäkokemusta ja tuo käyttöön PPSupport-työkalun. Se on erillinen .Net-sovellus, joka havaitsee tahattomat muutokset ja auttaa järjestelmäsuunnittelijoita siirtämään käytössä olevat prosessisovelluskirjastot uusimpaan versioon.

”Olemme laajentaneet ASM-elinkaarenhallintaohjelmaamme, jotta voimme tarjota entistä parempaa tukea sellu- ja paperiteollisuuden tarpeisiin. Tämä auttaa tehtaita hallitsemaan ja ennakoimaan kokonaiskustannuksiaan paremmin”, sanoi Shankar Singh, Global Product Line Manager, Drives and Automation, Pulp and Paper, ABB. ”Asiakkaamme voivat hyödyntää uusia vianmääritystä ja suorituskykyä parantavia ominaisuuksia ja pitää samalla järjestelmäohjelmistonsa ajan tasalla.”

Laajennettu ASM-elinkaarenhallintaohjelma tuli asiakkaiden saataville 30.6.2023.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp