ABB vahvistaa sähkönjakelun osaamistaan ostamalla Ainonen Expert Services Oy:n

ABB vahvistaa osaamistaan sähkönjakelun eri osa-alueilla ja laajentaa tarjontaansa. ABB Electrification Service -divisioona saa lisää kapasiteettia, laajaa asiantuntemusta ja alan kokemusta ostamalla Ainonen Expert Services Oy:n toiminnot.

”Aikaisemman hyvän yhteistyön kautta ABB on meille hyvinkin tuttu yhteistyökumppani ja lähdemme innolla mukaan jatkamaan töitä osana ABB:tä”, toteaa Kristoffer Ainonen, toimitusjohtaja, Ainonen Expert Services Oy.

”Vahvistamme tällä kaupalla asiantuntemustamme ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavampaa osaamista sähkönjakelun elinkaaripalveluissa”, sanoo Juha Ekholm, Local Division Manager, ABB Electrification Service.

Kristoffer Ainonen (vas.) ja Juha Ekholm
Kristoffer Ainonen (vas.) ja Juha Ekholm
center

Ainonen Expert Services Oy toimii suurjännite-, teollisuus- ja sähköasemaprojekteissa. Heillä on laaja kokemus kaikista projektin eri työvaiheista esisuunnittelusta, konsultoinnista, teknisistä palveluista, toteutuksiin ja käyttöönottoihin työmailla. Yritys on perustettu vuonna 2016.

ABB Electrification Service tarjoaa elinkaaripalveluita – asennuksesta elinkaaren loppuun asti – turvallisella, älykkäällä ja kestävällä tavalla asiakkailleen sähkölaitoksissa ja teollisuudessa sekä valmistaa pien- ja keskijänniteverkon tuotteita. Toimintamme keskiössä ovat kestävä kehitys ja innovaatiot. Teknologiamme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme maksimoimaan energiatehokkuuden sekä vähentämään kustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä.

Ainonen Expert Services Oy:n henkilöstö ja toiminta siirtyvät ABB:lle 1.9.2024.

Lisätietoja:
Juha Ekholm
Local Division Manager, ABB Electrification Service
p. 050 334 2930

ABB on sähköistämisen ja automaation teknologiajohtaja, joka luo edellytykset kestävämmälle ja resurssitehokkaammalle tulevaisuudelle. Ratkaisumme yhdistävät suunnitteluosaamisen ja ohjelmistot, ja ne optimoivat tuotteiden valmistuksen, liikkumisen, käytön ja operoinnin. Jo yli 140 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n yli 105 000 ammattilaista ovat sitoutuneita kehittämään teollista muutosta vauhdittavia innovaatioita. www.abb.com

ABB Electrification on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, joka mahdollistaa sähkön tehokkaan ja luotettavan käytön sähkön lähteestä pistorasiaan. Yli 50 000 työntekijäämme 100 eri maassa tekevät yhteistyötä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa ratkaistakseen maailman suurimmat haasteet sähkönjakelun ja energianhallinnan alalla. Autamme yrityksiä, teollisuutta ja kuluttajia käyttämään laitoksiaan ja kotejaan tehokkaasti ja luotettavasti. Energiamurroksen kiihtyessä me sähköistämme maailmaa turvallisella, älykkäällä ja kestävällä tavalla. go.abb/electrification

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp