ABB auttaa maailman suurinta vehnäolkipaperin valmistajaa vähentämään paperin laatuvaihtelua

ABB:n KPM KRT -retentionmittausjärjestelmä vähentää vehnäolkipaperin repeytymistä sekä paperikoneen huoltotarvetta ja elinkaarikustannuksia Trident Limited -yhtiön Dhaulan tehtaalla Intiassa.

Trident Limited, maailman suurin vehnänolkipohjaisen paperin valmistaja, tarvitsi retentionmittausratkaisun, jotta repeämisiä saataisiin vähennettyä sen laadukasta kopio- ja tulostuspaperia tuottavassa paperikoneessa. Retentionhallinta on tärkeä osa paperinvalmistusta, koska se vähentää paperin laatuvaihtelua merkittävästi ja auttaa vakauttamaan paperikoneen märkää päätä.

Trident valitsi ABB:n KPM KRT -retentionmittausjärjestelmän, jonka avulla voidaan mitata nollaveden kokonaispitoisuus ja valvoa ja hallita paperikoneen retentiota. Yleensä hylättyjen rullien määrä vähenee asiakkailla viisi prosenttia kuuden kuukauden kuluessa asennuksesta.

ABB:ltä on saatavilla kaksi vaihtoehtoa paperi- ja kartonkikoneiden retention valvontaan ja hallintaan: KPM KRA -anturi mittaa kokonaispitoisuutta ja tuhkapitoisuutta, kun taas KPM KRT -anturi mittaa vain kokonaispitoisuutta.
ABB:ltä on saatavilla kaksi vaihtoehtoa paperi- ja kartonkikoneiden retention valvontaan ja hallintaan: KPM KRA -anturi mittaa kokonaispitoisuutta ja tuhkapitoisuutta, kun taas KPM KRT -anturi mittaa vain kokonaispitoisuutta.

Asennukseen sisältyivät ilmanpoistolaite, näytepumppu ja automaattinen huuhtelu, jotta anturi pysyy puhtaana. Näyttöyksikköön ja anturiin ei tarvita suojaksi lisäkotelointia, jotta ne kestävät vaikeita olosuhteita paperikoneen märässä päässä. Itse puhdistuva rakenne ja kyky kestää ankaria ympäristöjä varmistavat sen, että huolto vähenee minimiin ja elinkaarikustannukset laskevat.

”ABB on tyytyväinen saadessaan olla pitkäaikainen kumppani Trident Limited -yhtiön kanssa ja toimittaa sille laadunvalvontajärjestelmän, hajautetun ohjausjärjestelmän ja useita laboratoriolaitteita”, sanoo ABB:n sellu- ja paperiyksikön laboratorio- ja prosessitestausmittausten johtaja Per Sandström. ”Olemme iloisia tästä mahdollisuudesta jatkaa yhteistyötä ja auttaa Tridentiä saavuttamaan laatutavoitteensa.”

Trident Limited on Trident-konsernin lippulaivayritys. Trident-konserni on intialainen, miljardin Yhdysvaltain dollarin arvoinen kansainvälinen monialayhtymä. Trident Limited on suosituimpia nopeassa moniväritulostuksessa ja painatuksessa käytettävän laadukkaan paperin ja tuotemerkkikopiopaperin toimittajia. Trident painottaa ympäristöystävällisyyttä ja on maailman ensimmäinen paperitehdas, jossa käytetään vehnän oljen ECF-valkaisua ja happidelignifiointia.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp