ABB toimittaa avaimet käteen -automaatio- ja sähköistysratkaisun eurooppalaiseen tandem-kylmävalssaamoon

Merkittävä tilaus on osa kattavaa terästehtaan nykyaikaistamista ja auttaa johtavaa metallintuottajaa valmistamaan tulevaisuuden terästuotteita.

Yksi alansa parhaimmistoa edustavista terästuottajista Euroopassa on valinnut teollisuuden digitalisaatiota edistävän teknologiajohtaja ABB:n toimittamaan kattavan automaatio- ja sähköratkaisun Euroopassa sijaitsevan terästehtaansa tandem-kylmävalssaamolle. Toimitus tuotantolaitokselle käsittää integroidun avaimet käteen -ratkaisun, joka on kehittyneempi ratkaisu sekä käytettävyydeltään että elinkaarenhallinnaltaan. Hanke aloitettiin kesällä 2019, ja valmistumisen odotetaan tapahtuvan joulukuussa 2020.

Tilaukseen sisältyy ABB Ability ™ System 800xA, jolla saadaan parannettua tandem-kylmävalssaamon luotettavuutta, teräsnauhan laatua, läpimenoaikaa ja saantia.
Tilaukseen sisältyy ABB Ability ™ System 800xA, jolla saadaan parannettua tandem-kylmävalssaamon luotettavuutta, teräsnauhan laatua, läpimenoaikaa ja saantia.

Tilaukseen sisältyy uusi ABB Ability ™ System 800xA -laajennettu automaatiojärjestelmä, jossa on visualisointi- ja diagnostiikkaratkaisut, AC 800 PEC -ohjelmoitavat kontrollerit; induktiomoottorit, joita syötetään ABB: n ACS6080 keskijännite (MV) -taajuusmuuttajilla, ja niihin liittyvät MV-kytkimet ja muuntajat. Lisäksi ABB tarjoaa täyden valikoiman palveluita, mukaan lukien projektinhallinta, suunnittelu, käyttöönotto, asennus ja työmaan valvonta. ABB suorittaa järjestelmälle täydellisen FAT-testauksen hyödyntäen Digital Twin -simulointia, millä varmistetaan tuotantoseisokin onnistuminen ja seisokin jälkeisen tuotannon käynnistäminen.

"Tämä tärkeä projekti vahvistaa suhdettamme yhteen Euroopan johtavista teräksentuottajista", sanoi ABB:n Metals-liiketoiminnan johtaja Bernd Sachweh. ”ABB on jo toteuttanut useita merkittäviä toimituksia tälle asiakkaalle; historiamme projektien oikea-aikaisesta ja onnistuneesta toteuttamisesta, asiantuntemuksemme sekä kattava ratkaisu- ja palveluportfoliomme edesauttoivat meitä voittamaan tämän tilauksen.”

Sähkö- ja automaatiojärjestelmän avaimet käteen -päivitys parantaa kylmävalssaamon luotettavuutta, teräsnauhojen laatua sekä valssikäyttöjen nopeutta ja momenttia. Samalla läpimenoajat ja saanti paranevat, ja järjestelmä mahdollistaa myös ohuempien, erittäin lujien teräslajien sekä muiden uusien terästuotteiden tuotannon.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp