ABB tuo markkinoille innovatiivisen UPS-ratkaisun

ABB tuo markkinoille innovatiivisen UPS-ratkaisun

ABB esittelee uuden MegaFlex-ratkaisunsa, joka on markkinoiden joustavin ja kompaktein katkeamattoman tehonsyötön järjestelmä (UPS). Se mahtuu jopa 45 prosenttia pienempään tilaan kuin muut vastaavat järjestelmät.

Yritykset käyttävät yhä enemmän verkkosovelluspalveluja (SaaS) ja infrastruktuuripalveluja (IaaS). Siksi datakeskusten keskeytyksetön toiminta on tärkeämpää kuin koskaan aiemmin.

ABB on UPS-teknologian markkinajohtaja. Sen MegaFlex-valikoima on suunnattu IEC-markkinoille 1,5 MW:n tehoalueella ja UL-markkinoille 1,6 MW:n tehoalueella.

MegaFlex esiteltiin Lontoossa Data Centre World -messuilla. Ratkaisun käytettävyys ja luotettavuus ovat huippuluokkaa. Kooltaan se on markkinoiden pienin: IEC-malli on 45 prosenttia pienempi kuin kilpailijoiden saman teholuokan mallit. Laitteen pienestä koosta huolimatta sen kestävä energiateknologia on vaikuttavaa. Tehokkaat konvertterit vähentävät energiahäviötä toimien jopa 97,4, prosentin hyötysuhteella ja ratkaisu soveltuu eri IT-kuormille.

Ratkaisu tukee ABB:n Electrification-liiketoiminnan visiota siitä, kuinka kaikki voivat elää päästöttömässä ympäristössä myös kaupungeissa: Mission to Zero for smart cities. Lisäksi se vahvistaa yhtiön sitoutumista turvallisten, älykkäiden ja kestävien energiateknologioiden tuottamiseen globaalille datakeskusteollisuudelle.

”Suurten datakeskusten tehovaatimusten kasvaessa skaalattavien ja redundanttisten tehoratkaisujen kysyntä kasvaa edelleen. Datakeskukset kuluttavat valtavasti energiaa. Siksi jokainen prosenttiyksikön parannus hyötysuhteessa pienentää kustannuksia. Mikä tärkeintä, se tukee sitoutumistamme kestävään kehitykseen", ABB:n globaalin Data Center -liiketoiminnan johtaja Ciaran Flanagan kertoo.

"MegaFlex DPA on kehitetty vastaamaan lisääntyvään energiantarpeeseen. Huipputason hyötysuhde yhdistyy siinä älykkäästi mahdollisimman pieneen kokoon. Olemme innoissamme saadessamme esitellä tätä uraauurtavaa uutta tuotetta ja samalla laajempaa digitaalisten ja sähköistysratkaisujen tarjontaamme. Kaikki ratkaisumme tehostavat datakeskusten toimintaa ja saavat ne toimimaan luotettavammin.”

ABB:n MegaFlex UPS -ratkaisun muita tärkeitä ominaisuuksia:

  • Tehonjakeluarkkitehtuurit Uptime-instituutin luokittelujärjestelmän ja EN 50600 -standardin mukaan.
  • Tehokkaat konvertterit VFI-tilassa (jännite- ja taajuusriippumattomuus) takaavat jopa 97,4 prosentin hyötysuhteen, mikä pienentää kustannuksia ja parantaa energiankulutusta.
  • Tehoyksikköteline voidaan siirtää paikoilleen helposti ja turvallisesti haarukkatrukilla.
  • Ratkaisu on yhteensopiva litiumioni- tai VRLA-akkujen (suljettujen lyijyakkujen) kanssa, mikä mahdollistaa energian ulkoisen varastoinnin.
  • Redundanttisen tehon lisäys 1 000 kW N+1 tai 1 250 kW N+1.
  • Järjestelmän graafisesta näytöstä käyttäjä voi tarkastella mittaustietoja, tapahtumia ja hälytyksiä.
  • Liitettävyys lisävarusteena hankittavilla tietoliikennekorteilla esimerkiksi SNMP-, Modbus TCP/IP- ja Modbus RS-485 -protokollien kautta.
  • Maksimiteho jopa 6 MW, vastaa vaativimpienkin datakeskusten vaatimuksiin 99,9999% käytettävyydestä.

MegaFlex DPA on suunniteltu toimimaan yhdessä ABB:n tehonsyöttötuotteiden kanssa ja varmistamaan jatkuvan puhtaan energian virran datakeskuksiin. Se parantaa koko järjestelmän joustavuutta – juuri sitä, mitä tarvitaan moderneissa datatallennusratkaisuissa, jotka voivat olla hajautettuja, pilvipohjaisia tai hybridijärjestelmiä.

Laitteen huolto on helppoa, koska modulaariseen järjestelmään pääsee paremmin käsiksi. Pitkälle kehitetty itsediagnosointitoiminto tehostaa käyttöönottoa ja vähentää seisokkeja. Erityisesti se lieventää käynnistyksen ja kunnossapidon aikana inhimillisestä erehdyksestä aiheutuvia riskejä. Älykkäällä ennakoivan kunnossapidon ohjelmalla voidaan tehostaa huollon suunnittelua ja vähentää sen tarvetta tuotteen koko elinkaaren ajan.

ABB on suunnitellut ja toteuttanut MegaFlex DPA:n niin, että asiakkaat voivat luottaa markkinoiden parhaan tehonsuojausteknologian pitävän heidän tuotantonsa käynnissä.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp