ABB:n älykotisovellukselle Red Dot Design Award -palkinto

ABB-free@home® Next -sovellus on voittanut arvostetun suunnittelupalkinnon hyvän käyttäjäkokemuksen ansiosta.

center

ABB-free@home® Next -sovelluksen erinomaisesti suunnitellulle käyttöliittymälle on myönnetty arvostettu Red Dot Award -palkinto. Voitto on ennätyksellinen, sillä se on jo kolmas ABB:n Smart Buildings -ratkaisuille tänä vuonna myönnetty Red Dot Award -palkinto.

”Voitimme Red Dot -palkinnon, koska olemme suunnittelussa panostaneet käyttäjäkokemukseen. Palkinto on osoitus siitä, että ABB on johtavassa asemassa älykotien ja talotekniikan alalla. ABB:n suunnitteluperiaatteet korostavat selkeyttä ja yhdenmukaisuutta. Siksi käyttöliittymäämme on niin helppo käyttää. ABB-free@home® Next -älykotisovellus on esimerkki siitä, kuinka voimme muuttaa tekniset innovaatiot tuotteiksi, joita ihmiset käyttävät mielellään. Suunnittelemme tuotteet aina käyttäjää ajatellen, ja kaiken takana on kattava tutkimustyö", Till Martensmeier, Head of UX/UI Design, ABB Smart Buildings, kertoo.

Red Dot Design Awards -palkintoja myönnetään erinomaisesta tuotesuunnittelusta ja viestinnän suunnittelusta. Tänä vuonna Red Dot -raadin kansainväliset design-asiantuntijat painottivat erityisesti suunnittelua ja palkitsivat työt, joissa parhaiten korostuu parempi interaktiivisuus.

ABB-free@home® Next -sovelluksella asukas voi hallita kaikkia älykotiratkaisujaan mobiililaitteella. Hän voi esimerkiksi sammuttaa valoja, säätää huoneiden lämpötilaa ja tarkistaa, onko ikkunoita jäänyt auki. Sovellus on suunniteltu niin, että käyttäjä voi hallita millä tahansa mobiililaitteella kaikkia ABB-free@home®-sovelluksia hyvin nopeasti ja helposti.

ABB-free@home®-sovelluksessa on myös lisäominaisuuksia, kuten värivalojen ja musiikin säätö. Lisäksi se voidaan yhdistää kodinkoneisiin, kuten kahvinkeittimeen, uuniin ja pesukoneeseen. Käyttäjäkokemusta parantaa entisestään puheohjaus, joka tukee yleisimpiä puheohjauslaitteita.

Aloitusnäytöstä käyttäjä näkee kaikki tarvitsemansa tiedot. Käyttöliittymällä käyttäjä voi hallita ja automatisoida päivittäisiä rutiineja ja säätää ajastin-, tila- ja suodatustoimintoja yhdellä älypuhelimen hipaisulla.

ABB-free@home®-sovelluksella on helpompaa ja nopeampaa käyttää yksittäisiä laitteita sekä kokonaisia järjestelmiä. Käyttäjää ajatellen suunniteltu sovellus on selkeä, yksinkertainen ja nopea. Siksi avaintoimintoja, kuten valaistusta, kaihtimia ja verhoja, lämpötilansäätöä ja viihdelaitteita, voi käyttää vaivattomasti ja luonnollisesti.

ABB:n Smart Buildings -divisioonan johtaja Oliver Iltisberger kommentoi: ”Näiden uutuuksien ansiosta älykodeissa on entistä mukavampaa ja viihtyisämpää asua. Intuitiivista ABB-free@home® Next -sovellusta on helppo käyttää, koska olemme kuunnelleet asiakkaita ja ymmärtäneet, mitä he haluavat. ABB:llä on laajempi visio älykkäämmästä asumisesta, jossa teknologia ja kuluttajat luovat yhdessä tehokkaita ja vähän energiaa kuluttavia tulevaisuuden tiloja.”

Älykotiratkaisujen kysynnän odotetaan kasvavan voimakkaasti seuraavan viiden vuoden aikana. Kotien turvallisuus, energiatehokkuus ja digitaalinen elämäntyyli ovat avainasemassa, kun ABB kehittää älykotiratkaisuja. Yli viisi miljoonaa ABB-free@home®-komponenttia on jo asennettu koteihin ympäri maailmaa. ABB suunnittelee ratkaisuja, joilla älykäs talotekniikka voidaan integroida sujuvammin ja yksinkertaisemmin esineiden internetin teknologian kanssa. Näin käyttäjäkokemus paranee entisestään.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 110 000 ammattilaista yli 100 maassa. www.abb.com  

ABB:n Electrification-liiketoiminta-alue kuuluu maailman johtaviin sähköisten tuotteiden ja ratkaisujen toimittajiin, ja sillä on yli 200 tuotantolaitosta yli 100 maassa. Yli 50 000 omistautunutta työntekijää tuottaa turvallisia, älykkäitä ja kestäviä sähköistysratkaisuja. Tuotevalikoimamme ytimessä ovat digitaaliset ABB Ability™ ­ratkaisut. Tuotteemme suojaavat, yhdistävät ja optimoivat sähköenergian virtausta, jotta sähköä voidaan jakaa älykkäämmin sähkölaitosten, teollisuuden, rakennusten, infrastruktuurin ja liikenteen käyttöön. Lisätietoa osoitteessa https://go.abb/electrification

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp