Sveitsiläinen laitetilapalvelu-datakeskus pienentää energiakustannuksia ABB:n teknologialla

Swisscolocation korvaa vanhemmat heikon hyötysuhteen UPS-laitteet ABB:n hajautetulla rinnakkaisarkkitehtuurijärjestelmällä, mikä pienentää energiakustannuksia 9 prosenttia vuodessa.

Swisscolocationin datakeskus Morbio-Chiassossa Ticinon kantonissa Sveitsissä on alueen ainoa datakeskus, joka sijaitsee yksinomaan laitetilapalveluille (colocation) suunnitellussa rakennuksessa. Se on kehitetty yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa laitteistot ja ohjelmistot sekä datakeskusten hallinnan. Swisscolocation tarjoaa asiakkaille joustavuutta, turvallisuutta ja huippuluokan infrastruktuurin sekä kustannussäästöjä laite- ja henkilöstömenojen vähentyessä.

Tier III -datakeskus takaa 99,98 prosentin käytettävyyden, mikä on erittäin tärkeää asiakkaille, jotka voivat menettää miljoonien dollarien arvosta dataa muutaman sekunnin sähkökatkoksen vuoksi. Siksi keskus on riippuvainen keskeytymättömän sähkönsyötön järjestelmistä (UPS), jotka pitävät kaikki sähköiset palvelut käynnissä.

Energiasäästöjä

Swisscolocationin datakeskuksessa oli standardiratkaisuna muuntajapohjaiset UPS-järjestelmät, joiden hyötysuhde on alhainen ABB:n uusimpaan teknologiaan verrattuna. Alhaisen hyötysuhteen laitteiden vuoksi datakeskus menetti operoinnissaan merkittävän määrän energiaa, mikä nosti energiakustannuksia.

ABB laski Swisscolocationille uuden teknologian sijoitetun pääoman tuoton ja esitteli erilaisia ratkaisuja, jotka vastasivat sen tarpeisiin. Paras ratkaisu oli ABB:n uusi modulaarinen UPS-järjestelmä, joka tehostaisi toimintaa ja pienentäisi energiakustannuksia merkittävästi.

Suositeltu teknologia oli ABB:n UPS DPA 250 S4. Se on erittäin tehokas ja luotettava modulaarinen järjestelmä, joka pitää ympäristötietoisten organisaatioiden sähkönsyötön täysin katkeamattomana. Hajautettu rinnakkaisarkkitehtuuri (DPA) tarkoittaa sitä, että järjestelmän jokainen moduuli voi toimia itsenäisenä UPS-järjestelmänä, koska niissä on kaikki riippumattomaan toimintaan tarvittavat tärkeät toiminnalliset yksiköt. Järjestelmän luotettavuus ja käytettävyys paranevat, koska UPS-moduulien välillä on luontainen redundanssi kaikilla toiminnan tasoilla. Lisäksi DPA 250 S4 -järjestelmässä ei tarvita muuntajia ja jokainen UPS-moduuli toimii 97,6 prosentin hyötysuhteella.

Swisscolocation pyysi ABB:tä vaihtamaan sen kolme vanhaa rinnankäyvää UPS-laitetta kahteen DPA 250 S4 -kehikkoon, joissa molemmissa on kolme 50 kW:n UPS-moduulijärjestelmää.

Energiatehokkuus parani merkittävästi

”DPA-järjestelmä tehostaa Swisscolocationin toimintaa, se on pienikokoinen ja pienentää käyttökustannuksia”, kertoo Renzo Salmina, Regional Sales Manager, ABB Power Protection. ”Se mahdollistaa joustavan kasvun todellisen tehontarpeen mukaan.”

ABB:n edistyksellisen UPS-järjestelmän odotetaan vähentävän Swisscolocationin energiakustannuksia 9 prosenttia vuodessa. Samanaikaisesti ABB tarjoaa myös paikallista huoltopalvelua, mikä vähentää huoltoon tarvittavaa aikaa ja kustannuksia sekä auttaa varmistamaan käytettävyyden.

”ABB:n DPA 250 -järjestelmien teho, luotettavuus ja alhaiset kustannukset ovat tehostaneet toimintaamme poikkeuksellisen paljon”, kertoo Swisscolocationin toimitusjohtaja Marco Cavadini. ”ABB toimitti tämän hetken tarpeisiimme ihanteellisen ratkaisun, joka tarjoaa myös joustavuutta tulevaisuuden tarpeitamme ajatellen.”

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp