ABB on solminut sopimuksen sähkö- ja automaatiojärjestelmän kokonaistoimituksesta kiinalaiselle Northern Copper Industrylle

Edistyksellinen järjestelmä ohjaa yhtiön uutta nelipylväistä ja 20-korkeaa kylmävalssaamoa tarkkojen kuparinauhojen ja -kalvojen valmistamisessa.

Northern Copper Industry Co., Ltd (NCI), joka on osa Pohjois-Kiinan suurinta kupariraaka-aineiden tuottajaa, on valinnut ABB:n toimittamaan ja asentamaan koko sähkö- ja automaatiojärjestelmän uudelle kylmävalssaamolleen, jonka on tarkoitus aloittaa toimintansa vuonna 2021.

Perustuen ABB Ability™ System 800xA -hajautettuun ohjausjärjestelmään ja tehokkaaseen AC 800PEC -kontrolleriin, kokonaisuus integroi kuparituotantoon ABB Metals Roll@xA Optimize kylmävalssauksen ohjausratkaisun ja ABB:n Collaborative Production Management for Metals (CPM4Metals) -järjestelmän.

Valmistuttuaan tehtaassa on ensiluokkainen, korkean suorituskyvyn tuotantolinja valssatuille kuparinauhoille ja -kalvoille, joiden vuotuinen tuotanto on 50 000 tonnia. Huipputeknologialla valmistettuja uudentyyppisiä materiaaleja käytetään laajalti tuotteissa ilmailualalla, 5G-viestinnässä, uusissa energiateollisuuksissa, älykkäässä valmistuksessa ja muilla korkean teknologian sovellusalueilla.

  • ABB Ability™ System 800xA käytössä.
  • ABB:n ACS880-linjakäyttö.

ABB:n Roll@xA Optimize -ratkaisu yhdistää metalliseoksen mittauksen ja edistyneet paksuuden säätötoiminnot, mikä varmistaa, että valssatut tuotteet, mukaan lukien tinaelementtejä sisältävät kovat pronssiseokset, täyttävät tiukat vaatimukset. Ratkaisu takaa myös tarkan synkronoinnin valssin pinnan ja kuparinauhan pintojen välillä eliminoimalla taipumisrullien synkronoimattoman pyörimisen aiheuttamat pintanaarmut, ja mahdollistaa asiakkaan täyttää erityiset pinnan laatuvaatimukset. Tämä saavutetaan useilla patentoiduilla taajuusmuuttajan ohjaustoiminnoilla, kuten staattisen kitkan korvaamisella, online-ohjaimen parametrien mukauttamisella ja dynaamisella taipumisrullien kiihdytyksen ja hidastuksen kompensoinnilla.

"Tämä 20-korkean jälkikäsittelytehtaan projekti on osa Northern Copper Industryn tärkeää strategista visiota rakentaa vuosisatoja kestävä kupariyhtiö", sanoi Zhenhua Zhang, ABB Metals Lead, Pohjois-Aasia ja Kiina. "Tarjoamme laadukkaaksi todettua metalliteollisuuden asiantuntemustamme varmistaaksemme, että uusi tehdas täyttää odotukset korkean tarkkuuden ja laadukkaiden kuparinauhojen ja -kalvojen tuottamiseksi."

”Olemme rakentaneet vahvat siteet NCI-kollegojemme kanssa osoittaen teknisen osaamisemme ja vakaan tuotteiden laadun. Tämä sähkö- ja automaatiojärjestelmä tarjoaa perustan kasvulle ja kehitykselle useilla korkean teknologian materiaalin sovellusalueilla."

Valssaamolle asennetaan myös ABB:n uusimpia taajuusmuuttajamalleja ACS880, AXR-valurautamoottoreita, korkeajännitteisiä AMI-moottoreita, ABB:n Millmate Tensiometer System sekä prosessi-instrumentointia.

Kylmävalssattujen levytuotteiden laatu on ratkaiseva tekijä metalliteollisuudelle. Kylmävalssaamoille suunniteltu ABB:n prosessi- ja sähkövoimajärjestelmä tarjoaa edistyksellisiä ratkaisuja laadunvalvontaan ja analyyseihin vastatakseen kylmävalssatun teräksen tarpeisiin paksuustoleranssin, tasomaisuuden ja pintaominaisuuksien suhteen.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp