ABB maailman sadan vastuullisimman yrityksen joukkoon

ABB maailman sadan vastuullisimman yrityksen joukkoon

Corporate Knights Global 100 -rankinglistalla huomioidaan esimerkillinen vastuullisuus ja läpinäkyvyys.

Kansainvälinen media- ja tutkimusorganisaatio Corporate Knights on nimennyt ABB:n yhdeksi maailman vastuullisimmista yrityksistä. ABB on vuoden 2021 rankinglistalla sijalla 33, mikä kertoo huomattavasta noususta edellisen vuoden sijoitukseen verrattuna.

Global 100 -yritykset edustavat vastuullisuuden suhteen maailman yhden prosentin parhaimmistoa. Sijoitusten määrittämiseksi Corporate Knights analysoi läpinäkyvästi yli 8 000 yritystä vertailemalla niitä toisiinsa jopa 24 määrällisen suorituskykymittarin avulla. Vertailussa otetaan huomioon esimerkiksi resurssienhallinta, henkilöstöhallinto, taloushallinto, vastuulliset tuotot ja investoinnit sekä toimittajien suorituskyky, jotka painotetaan kunkin teollisuudenalan vaikutusprofiilin mukaisesti.

”Olemme ABB:llä ylpeitä siitä, että meidät on tunnustettu yhdeksi maailman vastuullisimmista yrityksistä. Kestävä kehitys on oleellinen osa yrityksemme tehtävää, ja luomme sillä lisäarvoa kaikille sidosryhmillemme. Meillä on pitkät perinteet kestävässä kehityksessä. Hiljattain julkistamamme vuoteen 2030 ulottuva kestävän kehityksen strategia vie tavoitteemme vielä uudelle, kunnianhimoisemmalle tasolle. Haluamme toimia suunnannäyttäjänä ja olemme sitoutuneet parantamaan koko arvoketjuamme ja yhteiskuntaa. Tavoitteenamme on, että yrityksemme on hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä ja että johtavat teknologiamme antavat asiakkaillemme mahdollisuuden vähentää päästöjään ja säästää resursseja”, toteaa Theodor Swedjemark, joka ABB:n johtokunnan jäsenenenä vastaa yhtymän kestävästä kehityksestä.

Marraskuussa 2020 julkaisemansa, vuoteen 2030 ulottuvan kestävän kehityksen strategiansa myötä ABB edistää vähähiilistä yhteiskuntaa sekä toimii yhteistyössä asiakkaidensa ja toimittajiensa kanssa kestävien periaatteiden noudattamiseksi koko arvoketjussa sekä tuotteiden ja palveluiden koko elinkaaren ajan. Lisäksi ABB on sitoutunut tukemaan yhteiskunnallista kehitystä toimittajiensa kanssa ja niissä yhteisöissä, joissa yhtiö toimii.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 110 000 ammattilaista yli 100 maassa. www.abb.com

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp