ABB on tuonut markkinoille uuden älykkään lämpötilan valvontareleen

ABB on tuonut markkinoille uuden älykkään lämpötilan valvontareleen, jonka tarkoituksena on vastata asiakkaiden moniin erilaisiin tarpeisiin yhdellä monipuolisella laitteella. Laitteen innovaatioihin kuuluu LCD-näyttö, josta tilapäivitykset ja lukemat näkyvät yhdellä silmäyksellä, sekä NFC-lähikenttätiedonsiirto, jonka avulla käyttäjät voivat säätää asetuksia yhdellä älypuhelimen kosketuksella. Tämä nopeuttaa asennusta noin 80 prosenttia ja tekee siitä ennenkokemattoman intuitiivista.

ABB:n moottorien käynnistyksen ja turvallisuuden liiketoiminta-alueen tuoteryhmäjohtaja Pietro Esposto sanoo: ”ABB rakentaa turvallisen, älykkään ja kestävän sähköistyksen tulevaisuutta innovaatioilla, jotka helpottavat asiakkaiden elämää. Kehittäessään älykästä lämpötilan valvontarelettä asiantuntijamme keskittyivät siihen, että konfigurointi ja parametrien valinta olisi mahdollisimman yksinkertaista. Tämä aivan uudenlainen laite säästää valtavasti asiakkaiden aikaa.”

Älykäs lämpötilan valvontarele soveltuu hyvin monenlaisiin sovelluksiin. Näin yritysten ei tarvitse varastoida, hallita ja konfiguroida suurta määrää erilaisia laitteita. Laitteen laaja mittausalue ja yhteensopivuus erilaisten antureiden, kuten PTC:n ja PT 100:n, kanssa tekevät siitä joustavan ratkaisun kaikkiin käyttötarkoituksiin. Laitteessa on valmiiksi määritettyjä asetuksia tyypillisiä sovelluksia varten, tallennustilaa käyttäjän määrittämille asetuksille sekä kätevä toiminto asetusten kopiointiin useita laitteita käyttöön otettaessa.

Älykkäässä lämpötilan valvontareleessä on nestekidenäyttö, jossa keskeiset mittaukset ja kunnossapitotiedot näkyvät. Selkeä painettavaan ja kierrettävään painikkeeseen perustuva käyttöliittymä tekee raja-arvojen ja parametrien asettamisesta helppoa.

ABB on yksinkertaistanut ja virtaviivaistanut konfigurointiprosessia merkittävästi tekemällä laitteesta yhteensopivan ABB:n ilmaisen EPiC-älypuhelinsovelluksen kanssa. Se käyttää NFC-tekniikkaa nopeaan ja langattomaan tiedonsiirtoon. EPiC-sovellus on tarkoitettu ABB:n pienjännitetuotteiden konfigurointiin ja niiden tilan tarkistamiseen. Sovelluksella käyttäjät voivat muokata parametriasetuksia nopeasti, tallentaa muokkaustiedot sovellukseen ja kopioida asetukset suoraan muihin laitteisiin, vaikka niihin ei olisi kytketty virtaa. Käyttäjät voivat ladata parametrit pilvipalveluun ja jakaa ne kollegoilleen kaikkialla maailmassa muutamassa sekunnissa.

Lämpötilan valvontareleiden globaali tuoteasiantuntija Alisa Martin lisäsi: ”Älykäs lämpötilan valvontarele on askel kohti älykästä, digitaalista tulevaisuutta. Käyttäjät saavat kaiken tarvitsemansa tiedon yhdellä silmäyksellä. He voivat konfiguroida laitteet älypuhelimensa kosketuksella. Lisäksi varastomääriä voidaan pienentää merkittävästi, kun tämän yhden monipuolisen laitteen pitäminen varastossa riittää.”

ABB:n lämpötilan valvontareleitä käytetään laajasti eri teollisuudenaloilla kaikkialla maailmassa varmistamaan, että keskeiset laitteistot toimivat joka hetki turvallisesti ja luotettavasti. Nämä uudet, innovatiiviset releet sopivat monille aloille, kuten meriteollisuuteen.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp