ABB:n uusi mittarointimoduuli Kabeldon-jakokeskuksiin

ABB:n uusi mittarointimoduuli Kabeldon-jakokeskuksiin

Asennusvalmis moduuli johtosarjoineen

ABB on tuonut markkinoille uuden mittarointimoduulin Kabeldon-jakokeskuksille, se voidaan asentaa CDCM, SDCM, CDCS ja SDCS jakokeskuksien yläosaan.

Tuote sisältää mittariristikon ja kiinnitysruuvit kWh-mittaria varten, kosketussuojatun sinetöitävän riviliitinpaketin sekä merkinnöillä varustetut johtosarjat kWh-mittarille, virtamuuntajille ja jännitemittauksen jonovarokkeelle. Johdot on suojattu taipuisalla suojaputkella. Toimitukseen sisältyvät myös ruuvit mittarointimoduulin kiinnittämiseen puualustaan tai profiilikiskoon ja lisäksi itseporautuvat ruuvit metalliselle asennusalustalle.

Mittarointimoduulilla voidaan täydentää esiasennetut CDCS ja SDCS jakokeskukset valmiiksi keskukseksi. Esiasennetuissa keskuksissa on jo valmiiksi asennettuina mm. OS-kytkinvaroke pääkytkimenä, kiskosilta virtamuuntajille ja jännitemittauksen jonovaroke. Keskusten lähtöihin lisätään vain vaadittu määrä SLD jonovarokekytkimiä. Nämä keskukset soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi sähköautojen pikalatureiden sähkönsyöttöön tai saneerauskohteissa uudeksi pääkeskukseksi.

Mittarointimoduulin lajimerkki ja sähkönumero: MPFP / 54 112 31

ABB:n  uusi mittarointimoduuli Kabeldon-jakokeskuksille voidaan asentaa CDCM, SDCM, CDCS ja SDCS jakokeskuksien yläosaan.
ABB:n uusi mittarointimoduuli Kabeldon-jakokeskuksille voidaan asentaa CDCM, SDCM, CDCS ja SDCS jakokeskuksien yläosaan.
center

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp