ABB käyttöönotti Slice xP (II) Profiler -järjestelmän etänä Intian suurimmalle paperin- ja pahvinvalmistajalle

  •  ITC Paperboards and Specialty Papers on Intian teknisesti kehittyneimpiä ja ympäristöystävällisimpiä paperinvalmistajia. Tehdas siirtyi käyttämään ABB:n Slice xP (II) Profiler -järjestelmää, eli toimilaitetta, jolla säädetään paperikoneen perälaatikon massavirtausta.
  • ABB:n Intian sellu- ja paperiteollisuuden Quality Control Systems (QCS) -tiimi viimeisteli etäkäyttöönoton osana Länsi-Bengalin osavaltiossa sijaitsevan tehtaan nykyaikaistamisprojektia.
  • Uusimpaan järjestelmään vaihtaminen parantaa prosessin luotettavuutta ja tarkkuutta. Samalla varmistetaan myös nopein mahdollinen palautuminen laadun vaihdoista ja prosessihäiriöistä.

ABB on saattanut onnistuneesti päätökseen Slice xP (II) Profiler -järjestelmän asennuksen ja etäkäyttöönoton ITC Paperboards and Specialty Papers -yhtiön Intian Länsi-Bengalissa sijaitsevalla Tribenin tehtaalla.

Hanketta johti ABB:n Intian Quality Control Systems (QCS) -asiantuntijatiimi. Hankkeeseen kuului ABB:n nykyisen poikkisuuntaisen huulen säätöjärjestelmän (Slice Profiler) korvaaminen uusimmalla Slice xP (II) Profiler -järjestelmällä, sillä nykyinen järjestelmä oli jo elinkaarensa lopussa. Slice xP (II) on ABB:n uusin toimilaiteteknologia perälaatikon huulen säätelyyn. Se kuuluu uuteen laajennettuun profiilitoimilaitteiden (xP) tuotesarjaan, jotka on suunniteltu täyttämään prosessivaatimuksia tarkemmat tuotantovaatimukset.

  • ABB:n Slice xP (II) Profiler -järjestelmä otettiin käyttöön etänä ITC Paperboards and Specialty Papersin Intian Länsi-Bengalissa sijaitsevalla Tribenin tehtaalla.
  • ABB:n Slice xP (II) Profiler -järjestelmä.

Slice xP on helppo asentaa ja pitää kunnossa. Uuden järjestelmän etuna on poikkisuuntaisen profiilin vaihtelun vähentyminen. Lisäksi järjestelmässä on sisäinen valvontalaitteisto, jonka avulla saadaan edistyksellistä diagnostiikkatietoa jokaiselta toimilaitteelta. Sen erittäin nopeat, kosketuksettomat kohdistusanturit varmistavat tarkkuuden katkojen jälkeen. Tämän ansiosta tehdas voi jatkaa tuotantoa nopeasti tuotelaadun vaihtojen ja prosessihäiriöiden jälkeen.

ITC:n Tribenin tehdas on valmistanut useita teollisia ja hienopaperilaatuja yli 50 vuoden ajan. Sen tuotantokapasiteetti on 50 000 tonnia vuodessa. ITC:llä on kaikki tarvittavat ISO-sertifioinnit laadunhallinnasta, ympäristöstandardeista sekä työterveydestä ja -turvallisuudesta. Lisäksi ITC on saanut Forest Stewardship Council® - Chain of Custody -sertifikaatin, mikä tarkoittaa, että yritys käyttää vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita, kuten kestävästi hoidetuista metsistä hankittua puutavaraa.

”Siirtyminen uuteen järjestelmään ei ainoastaan paranna tehtaamme luotettavuutta ja kunnossapitoa, vaan myös pienentää konerikon riskiä ja siten laitteistokustannuksia”, sanoi Biplab Bhattacharya, Head of Electrical & Instrumentation, ITC Paperboards and Specialty Papers. ”ABB:n tarkkaan harkitun elinkaarikäytännön ansiosta pystyimme toimimaan ennakoivasti. Oli myös ratkaisevan tärkeää, että tiimi pystyi toteuttamaan käyttöönoton etänä, jotta pysyimme nykyaikaistamistavoitteidemme mukaisessa aikataulussa.”

”Tämä on ollut ABB:lle merkittävä edistysaskel etäkäyttöönotoissa, minkä mahdollisti tiimin vahva toimialaosaaminen. Huolimatta useista haasteista liittyen terveys- ja turvallisuuskysymyksiin sekä logistiikkaan, olemme tyytyväisiä, että koko prosessi sujui jouhevasti ja ongelmitta. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun toteutimme Intiassa tällaisen järjestelmän käyttöönoton etätuen avulla”, sanoi Rajmohan Arumugam, Engineering Manager QMS, ABB. ”Päivitys auttaa ITC:tä parantamaan laatua ja luotettavuutta toimilaitteen koko elinkaaren ajan. Se varmistaa vaaditun paperin tuotannon alhaisemmin kustannuksin.”

Weight xP -toimilaitevalikoima on keskeinen osa ABB Ability™ Quality Management System -järjestelmää, joka perustuu hajautettuun ABB Ability™ System 800xA -ohjausjärjestelmään (DCS). Siinä on tarkempi kosketukseton anturi, joka ei menetä paikoitusta edes virran katkeamisen jälkeen. Lisäksi siinä hyödynnetään huippuluokan patentoituja mittausfuusiotekniikoita, joilla toimilaitteen paikoitus voidaan mallintaa ohjelmistossa. Tätä voidaan verrata fyysisen anturin mittaamaan paikoitukseen. Näin mahdollistetaan myös reaaliaikainen diagnostiikka toimilaitteen ollessa liikkeessä. Uusimmat toimilaitteet ovat entistä tarkempia ja edustavat alan edistyksellisimpiä ratkaisuja. Irrotettavan huoltomoduulin ansiosta toimilaite voidaan myös vaihtaa nopeasti niin, ettei se vaikuta perälaatikon huulen säätöön tai aiheuta häiriötä poikittaisprofiiliin.

ABB:llä on pitkä historia ensiluokkaisten lineaaristen ja radiaalisten toimilaiteteknologioiden toimittamisesta. ABB toi alansa ensimmäisenä markkinoille perälaatikon profiilien säätimet vuonna 1985. Nyt lähes tuhannessa perälaatikossa on käytetty poikkisuuntaisten profiilien säätöön ABB:n toimilaitteita ja säätimiä.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp