ABB:n DC-turvakytkin aurinkosähkösovelluksiin

ABB:n DC-turvakytkin aurinkosähkösovelluksiin

Luotettava ja energiatehokas

ABB:n muovikoteloidut OTDCP-tasavirtaturvakytkimet täyttävät aurinkosähkösovellusten tiukat vaatimukset. Kytkintä käytetään erotuskytkimenä aurinkopaneelien ja aurinkoinvertterin välissä olevassa tasajännitepiirissä.

Erotuskytkintä tarvitaan, koska aurinkoinvetterin huollon tai vaihdon aikana myös tasavirtapuoli pitää pystyä erottamaan aurinkopaneeleista turvallisesti. OTDCP-kytkimen suurin sallittu käyttöjännite on 1000 VDC. Tämä riittää hyvin, koska invertterien suurin sallittu tasajännite alle 10 kW teholuokissa on tyypillisesti 800..900 VDC luokkaa. OTDCP-kytkintä on saatavilla 16 A lisäksi myös 25 A ja 32 A:n versioina samassa kotelokoossa.

Aurinkoinvertterin verkonpuolella eli vaihtovirtapuolella on oltava myös oma erotuskytkin. Siihen soveltuvat esimerkiksi ABB:n turvakytkimet OTP16T3M tai BWS316WFTPN.

ABB:n muovikoteloidut OTDCP-turvakytkimet tasavirtakäyttöihin täyttävät aurinkosähkösovellusten vaativat vaatimukset.
ABB:n muovikoteloidut OTDCP-turvakytkimet tasavirtakäyttöihin täyttävät aurinkosähkösovellusten vaativat vaatimukset.

Lämmönkestoisuus huippuluokkaa

OTDCP-turvakytkimet täyttävät standardin lämpövaatimukset jopa poikkeuksellisen korkeissa käyttölämpötiloissa. Pienet tehohäviöt minimoivat energian turhan kulutuksen. Tarjoaavat maksimi energiatehokkuuden aurinkosähkösovelluksille.

Kotelon suojausluokka on IP65. Kytkimessä on tunneliliittimet 2,5… 16 mm² Cu-johtimille. Koskettimien väliset tarvittavat kytkennät ja niiden numeroinnit on asennettu valmiiksi tehtaalla. Kiinnitysruuvit on eristetty kotelon sisäpuolelta. Kaapeliläpiviennit ovat ylä- ja alakautta, 2xM20. Nopea ja täydellinen asennus.

DC-turvakytkimet, 4-napaiset, 16 A, ≤ 1000 VDC tai 2x660 VDC

Musta väännin OTDCP16S22M 36 017 36
Punakeltainen väännin OTDCP16SA22M 36 017 51

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp