ABB ja Jonator sopimukseen turvakytkinprojektien yhteistyöstä

ABB ja Jonator sopimukseen turvakytkinprojektien yhteistyöstä

ABB Suomi ja Jonator Oy allekirjoittivat kumppanuussopimuksen koteloitujen turvakytkinprojektien räätälöinnissä

Paimiossa toimiva Jonator valmistaa räätälöityjä keskusratkaisuja teollisuuteen, kiinteistöihin, sairaaloihin ja konesaleihin.

"Kumppanuussopimus sopii toimintaamme erinomaisesti, sillä tuotannossamme keskitymme nimenomaan räätälöityihin tuotteisiin. Turvakytkinten varustamien istuu meidän keskustuotantomme uutena osana. Sopimuksen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme suurempia kokonaisuuksia. Uskon, että myös meidän asiakkaamme hyötyvät palvelusta, sillä näin he saavat samasta paikasta järkevän kokonaisuuden," Jonatorin toimitusjohtaja Mikko Mäkilä sanoo.

ABB valmistaa turvakytkimiä Vaasan tehtaalla. Kumppanussopimuksen mukaan Jonator räätälöi kytkimet jatkossa kuhunkin projektiin sopiviksi. Turvakytkimien räätälöinti tarkoittaa esimerkiksi erilaisia läpivientiaihioita, apukoskettimia ja kilpimerkintöjä sekä projektikohtaista dokumentaatiota.

  • ABB Suomi ja Jonator Oy allekirjoittivat kumppanuussopimuksen koteloitujen turvakytkinprojektien räätälöinnissä. Kuvassa vasemmalta oikealle: Mikko Mäkäräinen, ABB Oy, Mikko Mäkilä ja Arttu Uotila Jonator Oy, Janne Tiirikkala ja Dejan Subotic ABB Oy.
  • ABB:n liiketoimintajohtaja Mikko Mäkäräinen (vas.) uskoo, että sopimuksen avulla saadaan ketteryyttä projekteihin. Kumppanuussopimus sopii Jonatorin toimintaan erinomaisesti, Jonatorin toimitusjohtaja Mikko Mäkilä (oik.) sanoo.

"Kumppanuussopimus suoraviivaistaa useita projekteja, sillä teemme usein samoissa projekteissa myös sähkökeskuksia, joista kaapelit jatkavat turvakytkimille. Kun kyseessä on sama ketju, pystymme nyt heti varmistamaan esimerkiksi suunnitelmien paikkansapitävyyden molemmista suunnista," Mikko Mäkilä jatkaa.

ABB:n liiketoimintajohtaja Mikko Mäkäräinen uskoo, että sopimuksen avulla saadaan ketteryyttä projekteihin.

"Jonator on luotettava kotimainen toimija ja kumppanuus takaa, että ABB:n Suomessa valmistamia kytkimiä pystytään käyttämään erikokoisissa projekteissa," hän sanoo.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 110 000 ammattilaista yli 100 maassa. www.abb.com.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp