ABB tuo markkinoille uuden nostokoneiden ohjausjärjestelmän yli 130 vuoden kokemuksellaan

ABB tuo markkinoille uuden nostokoneiden ohjausjärjestelmän yli 130 vuoden kokemuksellaan

  • Globaali teknologiayritys ABB tuo markkinoille uuden standardoidun nostokoneiden ohjausjärjestelmän kaivosyhtiöille.
  • Uusi ABB Ability™ NGX Hoist Control soveltuu kaikkiin nostokoneisiin ja sillä voidaan korvata myös vanhemmat järjestelmät sekä kolmansien osapuolten järjestelmät, mikä tarjoaa aiempaa enemmän joustavuutta.
  • Lanseeraus on jatkumoa ABB:n yli 130 vuoden kokemukselle; sähkömoottorimme toimitettiin ensimmäistä kertaa malminnostokoneeseen Ruotsissa vuonna 1891.

ABB tuo markkinoille uuden ABB Ability™ NGX Hoist Control -ohjausjärjestelmän auttaakseen kaivosyhtiöitä saavuttamaan maksimaalisen suorituskyvyn ja turvallisuuden malminnostossa. Ratkaisu perustuu ABB:n aiemman sukupolven luotettaviin ja hyväksi todistettuihin nostokoneiden ohjausjärjestelmiin. Se soveltuu erityisesti pienempien yritysten greenfield-projekteihin ja päivityksiin parantaen luotettavuutta, joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Lisäksi se auttaa suurempia yrityksiä kustannusten alentamisessa ja tehokkuuden parantamisessa standardisoimalla ohjausjärjestelmiä.

ABB Ability NGX Hoist Control, joka esitellään ensimmäistä kertaa Euro Mine Expo 2022 -messuilla Ruotsissa ensi kuussa, on mukautettavissa kaikentyyppisiin nostokoneisiin ja se soveltuu korvaamaan myös kolmansien osapuolten ohjausjärjestelmät. NG Hoist Operating Station on suunniteltu viimeisimpien ergonomiaoppien ja human-machine interface (HMI) näkemyksien mukaisesti, ja tarjoaa siten mahdollisimman nykyaikaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän.

Se on helposti integroitavissa muihin markkinoiden johtaviin ABB:n teknologioihin, kuten ensimmäisen kerran vuonna 2019 maailman suurimmissa kitkanostokoneissa käyttöönotettuun ABB Ability™ Safety Plus for hoists -ratkaisuun, joka on ensimmäinen täysin SIL 3 -sertifioitu nostokoneratkaisu ja takaa korkeimman mahdollisen turvallisuustason. ABB Ability NGX Hoist Control on yhteensopiva myös digitaalisen ABB Ability™ Performance Optimization for hoists -palvelun kanssa, joka varmistaa nostokoneiden jatkuvan seurannan ja auttaa tehostamaan käyttöaikoja, käytettävyyttä, suorituskykyä ja tuottavuutta tarjoamalla hyödyllistä tietoa keskeisistä suorituskykyindikaattoreista (Key Performance Indicator, KPI) sekä tarjoamalla etäyhteyden ABB:n asiantuntijoihin kaikkina vuorokaudenaikoina.

"Tuotelanseeraus on jatkoa ABB Ability Safety Plus -ratkaisun julkaisulle. Samalla se on myös uusi virstanpylväs nostokoneiden luotettavuuden, optimoinnin ja suojauksen kehittämisessä", sanoi Oswald Deuchar, Global Product Line Manager for Hoisting, ABB. "ABB Ability NGX Hoist Control tarjoaa operaattoreille joustavuutta ja paremman käyttäjäkokemuksen, sisältäen esimerkiksi ympärivuorokautisen tuen ja mahdollisuuden hallita nostokoneita optimoinnin parantamiseksi. OPEX-kustannuksia voidaan parantaa entisestään ottamalla sama ohjausjärjestelmä käyttöön kaikissa tehtaissa.”

  • Uusi ABB Ability™ NGX Hoist Control soveltuu kaikkiin nostokoneisiin ja sillä voidaan korvata myös vanhemmat järjestelmät sekä kolmansien osapuolten järjestelmät.
  • ABB Ability NGX Hoist Control tarjoaa operaattoreille luotettavuutta, joustavuutta ja paremman käyttäjäkokemuksen.
  • ABB:n globaalin ohjausjärjestelmän avulla kaivosyhtiöt voivat saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn ja turvallisuuden malminnostossa.

"Kaivoksissa työskentelevien työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveys ja turvallisuus ovat äärimmäisen tärkeitä ABB:lle", sanoi Max Luedtke, Head of Global Product Group -Mining Aluminium Cement, Vice President, ABB. "ABB Ability NGX Hoist Control on tuorein esimerkki tästä. Se on jatkoa ABB Ability Safety Plus for hoists -ratkaisulle sekä autonomisten ratkaisujen, kuten ilmanvaihdon ja digitaalisten palveluiden, kehitykselle. Yhdessä nämä auttavat työympäristön kehittämisessä ja mahdollistavat etävalvonnan, autonomiset toiminnot sekä operaattorien siirtymisen pois vaarallisilta alueilta.”

ABB on mukana Euro Mine Expo 2022 -messuilla Zink Hallissa osastolla 188. Messut ja konferenssi järjestetään Ruotsissa Skellefteå Kraft Arenalla 14.–16.6.2022.

ABB hyödyntää yli 130 vuoden kokemustaan kaivosteollisuudesta ja on edelläkävijä kaivostoiminnan sähköistyksen, automaation ja digitalisaation integroinnissa. ABB on ainoa kokonaisten nostokonejärjestelmien toimittaja. ABB:n nostokoneratkaisut kaivosteollisuudelle tarjoavat alhaiset elinkaarikustannukset, korkean luotettavuuden ja käytettävyyden, nopean projektin toteutuksen sekä koko toimituksen yhdestä lähteestä, huolto ja varaosat mukaan lukien.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp