ABB European Pulp and Paper Tour palaa Suomeen – esittelyssä visiomme sellu- ja paperiteollisuuden tulevaisuudesta

ABB European Pulp and Paper Tour palaa Suomeen – esittelyssä visiomme sellu- ja paperiteollisuuden tulevaisuudesta

  • ABB esittelee visiotaan sellu- ja paperiteollisuuden tulevaisuudesta, jossa kustannukset alenevat, tuottavuus kasvaa ja tehokkuus paranee.
  • Innovatiivinen kiertuerekka vierailee PulPaper 2022 -messuilla sekä viidellä suomalaisella tehtaalla.
  • Kiertueen keskiössä ovat digitaaliset ratkaisut ja automaatio, jotka yhdistävät sellu- ja paperitehtaiden toiminnot.

ABB:n sellu- ja paperiteollisuuteen erikoistunut kiertuerekka vierailee asiakkaiden tehtailla eri puolilla Eurooppaa jo toista vuotta. Kiertuerekassa esitellään täysin automatisoitu, optimoitu ja verkottunut tehdasympäristö laboratorio-, operaattori- ja paperikoneympäristöineen.

Kiertuerekka on mukana ABB:n osastolla 7.–9.6. PulPaper-messuilla Helsingin Messukeskuksessa ja jatkaa siitä kierrostaan viidelle suomalaiselle sellu- ja paperitehtaalle tarjotakseen asiakkaille mahdollisuuden tutustua ABB:n visioon tulevaisuuden tehtaasta. Esittelemme rekassa alan uusimmat ratkaisut ja innovaatiot, jotka auttavat tehtaita saavuttamaan korkeimmat laatustandardit, vähentämään energiankulutusta sekä minimoimaan seisokkiajat.

  • Kiertuerekka on mukana PulPaper 2022 -messuilla, jonka jälkeen se jatkaa matkaansa viidelle suomalaiselle sellu- ja paperitehtaalle.
  • Rekassa on esillä ratkaisuja, jotka auttavat tehtaita saavuttamaan korkeimmat laatustandardit, vähentämään energiankulutusta sekä minimoimaan seisokkiajat.
  • Kiertueen keskiössä ovat digitaaliset ratkaisut ja automaatio, jotka yhdistävät sellu- ja paperitehtaiden toiminnot.

”Tämä on hieno mahdollisuus tuoda ratkaisumme suoraan asiakkaan luo. Kiertue palaa vielä uudelleenkin Suomeen, joten ota yhteyttä, mikäli haluaisit varata vierailun tehtaallesi”, sanoo Esa Kivioja, Sales Director, Pulp & Paper Industry, ABB. ”Kiertue on ollut suosittu kaikissa sen vierailemissa kohteissa ympäri Euroopan. Olemme tyytyväisiä voidessamme näyttää asiakkaillemme, miten voimme auttaa heitä tehokkuuden ja kannattavuuden lisäämisessä."

Kiertuerekassa voi tutustua esimerkiksi digitaalisiin ABB Ability™ -ratkaisuihin, jotka tehdastietojen perusteella visualisoivat seurattavat keskeiset suorituskykyindikaattorit (Key Performance Indicator, KPI) ja auttavat tehtaan suorituskyvyn optimoinnissa. Lisäksi esillä on ABB Ability™ Management Execution System sekä erilaisia tilausten hallinnan, tuotannon suunnittelun ja laadunhallinnan ratkaisuja, jotka auttavat saamaan tarvittavan tehokkuuden ja näkyvyyden tuotannon optimointiin. Kokonaisuutta ohjaa ABB Ability™ System 800xA Extended Operator Workplace (EOW), joka voidaan integroida paperitehtaan linjakäyttöihin ja moniin muihin edistyksellisiin ratkaisuihin.

Suomessa kiertue jatkuu 16.6. saakka, jonka jälkeen se jatkaa matkaansa muihin Euroopan kohteisiin. Lue lisää kiertueesta täältä: https://new.abb.com/pulp-paper/european-pulp-and-paper-tour

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp