Sähköautotietoa kootusti – ABB mukana Arjen älykäs sähköauto  -hankkeessa

Sähköautotietoa kootusti – ABB mukana Arjen älykäs sähköauto -hankkeessa

ABB on mukana Arjen älykäs sähköauto -hankkeessa, joka kokoaa arkisia sähköautoiluun liittyviä kysymyksiä yhteen portaaliin. Sähköinen liikenne ry:n alulle panemassa hankkeessa on mukana useita sähköisen liikenteen asiantuntijoita.

Arjen älykäs sähköauto -hanke kokoaa vastauksia niin tavallisia sähköautoilijoita, taloyhtiöitä kuin työsuhdeautoilijoita mietityttäviin kysymyksiin. Sivuilta löytää perustietoa sekä sähköauton hankintaan, lataamiseen, käyttötappoihin että kierrättämiseen. Portaalia päivitetään jatkuvasti eli tieto on tarkkaa ja ajantasaista.

– Tällaista yleishyödyllistä ja helppokäyttöistä tietopankkia tarvitaan, sillä vaikka sähköautot ovat meille monelle jo arkipäivää, ne eivät ole tuttuja kaikille ja esimerkiksi ennen sähköauton hankkimista mielessä on varmasti useita kysymyksiä, kertoo ABB:n sähköautojen lataustuotteiden tuotemarkkinointijohtaja Henri Kapp.

­– On hyvä, että asiaa lähestytään arkisesti käyttäjän näkökulmasta.

Sähköautoihin liittyvän tiedon löytäminen helpottuu hankkeen myötä
Sähköautoihin liittyvän tiedon löytäminen helpottuu hankkeen myötä
center

ABB:ltä globaalin valmistajan kokemus

ABB tuo hankkeeseen osaamistaan latauslaitevalmistajan näkökulmasta.

– Globaalina toimijana meillä on paljon tietoa Suomen ulkopuolelta. Voimme tuoda hankkeeseen oppia muiden maiden kokemuksesta ja hyödyntää tätä tietoa.

Kapp on myös tyytyväinen siitä, että portaalia päivitetään jatkuvasti. Ala kehittyy todella nopeasti, joten paikalleen ei voi pysähtyä.

– Meitä kaikki varmasti auttaa, kun tieto kootaan yhteen paikkaan. Sähköautolla ajaminen on helppoa ja mukavaa, ja tämän hankkeen myötä myös sähköautoihin liittyvän tiedon löytäminen helpottuu.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp