UPS Selector – tehokas apu etsimään ratkaisuja, joilla parannetaan häiriönsietokykyä

UPS Selector – tehokas apu etsimään ratkaisuja, joilla parannetaan häiriönsietokykyä

  • Aikaa säästävä digityökalu nopean tutkimuksen ja päätöksenteon tueksi
  • Löytää oikean UPS-ratkaisun ABB:n ainutlaatuisesta ja kattavasta valikoimasta

ABB on julkaissut verkkopohjaisen UPS-valintatyökalun – selector.ups.abb.com. Se auttaa organisaatioita löytämään juuri niiden tarpeisiin sopivan keskeytymättömän tehonsyötön laitteen (UPS). Tämä helppokäyttöinen työkalu opastaa asiakkaita löytämään suositellut UPS-ratkaisut nopeasti neljän helpon kysymyksen avulla.

ABB:llä on kattava valikoima yksittäisiä ja modulaarisia UPS-ratkaisuja, joilla voidaan taata puhdas, jatkuva teho kaikenkokoisiin sovelluksiin kaikilla teollisuudenaloilla. Yrityksen digitaalinen osaaminen auttaa asiakkaita toimimaan tehokkaammin – aina oikean ratkaisun löytämisestä alkaen.

ABB:n globaali tuoteasiantuntija Riccardo De Propris toteaa: ”Yhä useammassa kohteessa toivotaan parempaa häiriönsietokykyä. Siksi mietinnässä onkin UPS-järjestelmän asentaminen sisäisten IT-verkkojen ja tietojen suojaamiseen sähköverkon ongelmatilanteissa. ABB:n UPS Selector -työkalun avulla käyttäjät löytävät nopeasti ratkaisun ilman, että heidän on itse etsittävä tiettyyn tarkoitukseen sopiva UPS-järjestelmä ensiluokkaisesta valikoimastamme. Tämä helpottaa energiajärjestelmän häiriönsietokyvyn vahvistamista, sillä työkalu opastaa käyttäjiä löytämään sopivat ratkaisut neljän helpon vaiheen avulla.”

Digityökalu pyytää käyttäjiä ilmoittamaan maan, valitsemaan käyttökohteen tyypin, määrittämään kolmi- tai yksivaiheisen tulotehon ja lähtötehon tarpeen ja ilmoittamaan kuormitusominaisuudet. Tämän jälkeen UPS Selector näyttää luettelon sopivista ratkaisuista ja niihin liittyvistä teknisistä parametreista. Työkalu antaa myös linkit tietoaineistoihin, oleellisiin tapaukseen ja käyttöön liittyviin huomautuksiin ja tuotteiden dokumentaatioon.

Asiakkaat voivat tietysti aina kääntyä myös lähimmän ABB:n UPS-asiantuntijan puoleen ja kysyä lisää tai pyytää neuvoja varmennetun sähkönjakelun laitteistoista. Kysyä voi vaikka virheettömästä mitoituksesta ja suunnittelusta, asennuksesta tai laitteiston käyttöönotosta.

ABB’s Electrification sähköistää maailmaa turvallisella, älykkäällä ja kestävällä tavalla. ABB Electrification on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja sähkönjakelussa energian tuotannosta pistorasiaan. Yli 50 000 työntekijäämme 100 eri maassa tekevät yhteistyötä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa parantaakseen yhteiskuntaa sähkön tarpeen kasvaessa. Kehitämme innovatiivisia tuotteita, ratkaisuja ja digitaalisia teknologioita, jotka mahdollistavat energiatehokkuuden ja hiilineutraalin yhteiskunnan kaikilla toimialoilla. Globaalin verkostomme ja paikallisen asiantuntemuksemme turvin muokkaamme ja tuemme maailmanlaajuisia trendejä, tarjoamme huippuosaamista asiakkaille ja luomme kestävää tulevaisuutta yhteiskunnalle.go.abb/electrification 

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp