Varmt välkomnande för ABB Formel E i Davos

Bara några dagar innan World Economic Forum 2019 inleds är det världspremiär i Davos: Den senaste racerbilen i ABB FIA Formel E – som fått namnet Gen2 – har transporterats med tåg med det ikoniska Swiss Rhaetian Railway till Europas högst belägna stad där den är spännande blickfång den kommande veckan på järnvägsstationen i Davos Platz.

Från i lördags fram till söndag den 27 januari kommer Gen2 att visas upp i en specialutformad glasmonter. Intresserade förbipasserande kan via ett informationssystem få veta mer om racerserien ABB FIA Formel E liksom om ABB:s aktiviteter inom e-mobilitet. Med över 8 500 snabbladdstationer installerade i 70 länder runt om i världen är ABB den globala ledaren inom laddinfrastrukturer.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) är pionjär med banbrytande teknik inom kraftnät, elektrifieringsprodukter, industriell automatisering samt robotar och drivsystem. Vi betjänar kunder inom energi, industri samt transport och infrastruktur i hela världen. Med över 130 år av innovation skapar ABB idag framtiden inom industriell digitalisering med två tydliga värdeerbjudanden: att transportera elektricitet från kraftverk till eluttag samt att automatisera industrier från naturresurser till färdiga produkter. Som huvudpartner till ABB Formel E, den helt eldrivna internationella motorsportklassen hos FIA, tänjer ABB på gränserna för e-mobilitet för att bidra till en hållbar framtid. ABB verkar i över 100 länder och har ungefär 147 000 medarbetare. www.abb.com.

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp