ABB engagerar sig i Musikhjälpen

Den 9-15 december är det dags för den tolfte upplagan av Musikhjälpen, och ABB kommer bidra.

I år arrangeras Musikhjälpen i Västerås, ABB:s största svenska verksamhetsort. Likt tidigare år fokuserar insamlingen på ett viktigt ämne, denna gång: ”sex är inte ett vapen.”

ABB vill bidra till det här viktiga ämnet och kommer därför ställa ut en egen glasbox på Stora torget i Västerås under Musikhjälpen.  Där kommer besökare kunna utmana en tvåarmad YuMi-robot i fyra-i-rad. En match mot YuMi kostar 25 kronor och hela bidraget går direkt till Musikhjälpen. ABB kommer dessutom dubbla insatsen för varje spel.

Glasburen kommer bemannas av glada ABB-medarbetare som gärna hjälper till med spelet och berättar lite om verksamheten.

ABB är också stolta över att se att en stor mängd medarbetare redan engagerat sig i att samla in pengar till den gemensamma ABB-bössan, ”ABB för Musikhjälpen", bland annat genom att annordna träningspass för medarbetare som anmälar sig genom att skicka in ett bidrag till bössan.

Utöver det kommer det även auktioneras ut VIP-middagar till ABB:s två historiska lokaler - Villa ASEA i Västerås och Herrgården i Ludvika. Länkar till auktionerna hittar du nedan. 

Vi uppmuntrar alla att engagera sig Musikhjälpen, såväl medarbetare som andra kollegor och företag inom industrin. Tillsammans gör vi skillnad!

Programschemat för Musikhjälpen finns här.

Följ oss gärna i sociala medier för att kunna följa våra aktiviteter under veckan:

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp