En helt elektrisk resa för 
filmfestivalens stjärnor med ABB och Audi

En helt elektrisk resa för filmfestivalens stjärnor med ABB och Audi

De internationella filmstjärnorna gjorde den röda mattan grön på filmfestivalen i Berlin när de anlände i elbilar.

I år reste filmfestivalens stjärnor inte bara med stil utan också hållbart med 70 Audi e-tron som laddades med ABB:s Terrasnabbladdare.

ABB:s snabbladdare var installerade längs den röda mattan, mittemot entrén, och där laddades de Audi e-tron som tog gästerna till festivalen. Dessutom fanns det ytterligare ett antal ABB Terra-laddare nära festivalområdet för vidare laddningsbehov.

Laddarna är en säker, smart och hållbar lösning och är en del av ABB Electrifications koncept Mission to Zero för smarta städer – en vision om en verklighet med nollutsläpp för alla.

Frank Muehlon, chef för ABB:s globala verksamhet för laddningsinfrastruktur för elfordon, säger: ”Den här festivalen är en fantastisk möjlighet för oss att visa upp framtidens elbilar för en global publik.”

”Utsläppsfria resor är en betydelsefull del av ABB Electrifications Mission to Zero för smarta städer. Vi är glada över möjligheten att samarbeta med Audi och få visa hur viktigt det är med hållbara resor för en grönare värld för kommande generationer.”

ABB är världsledande inom laddinfrastruktur för elfordon och erbjuder hela utbudet av laddnings- och elektrifieringslösningar för elbilar, el- och hybridbussar samt fartyg och järnvägar. ABB gick in på marknaden för elbilsladdare redan 2010 och har idag sålt fler än 13 000 snabbladdare i 80 länder.

ABB utnämndes nyligen till Global E-mobility Leader 2019 för sin roll i arbetet med att få hela världen att anta idén om hållbara transportlösningar.

ABB erbjuder produkter och tjänster som ger ett avgörande bidrag till en ökad hållbarhet. Nära 60 procent av ABB globala försäljning kommer från teknik som bidrar till att eliminera orsakerna till klimatförändringar.

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp