ABB inviger sitt nya demo center för kontrollrum i Borås

ABB inviger sitt nya demo center för kontrollrum i Borås

Här visar vi framtidens kontrollrum och ger inspiration till kommande stora satsningar.
Vi kommer även hjälpa till att designa ditt nya kontrollrum och visualisera layouterna med hjälp av effektiva planeringsverktyg, VR och hologramlösningar.

Eftersom operatörerna är den viktigaste pusselbiten för en bra process, oavsett industri, ligger fokus alltid på en god ergonomi och arbetsmiljö. Produktsortimentet sträcker sig från enklare operatörsbord till några av marknadens mest avancerade kontrollrumsbord.

  • Med våra lösningar så minskas risken för skador hos personalen och därmed kostnader för personalomsättning.
  • En dålig operatörsmiljö kan också påverka personalens möjlighet att reagera korrekt och snabbt, vilket i sin tur kan leda till oväntade stopp och stora kapitalförluster.

Årligen ritar vi ett hundratal kontrollrum och operatörsarbetsplatser för våra kunder runt om i världen. Oavsett styrsystem eller industri så kommer vi alltid att kunna hjälpa dig skapa det bästa möjliga kontrollrummet.

Med tanke på den rådande situationen så är det svårt för många kunder att besöka oss. Därför bjuder vi istället in er alla på en virtuell rundtur tillsammans med vår säljare Lennart. Här kommer ni att få stifta bekantskap med vårt utbud och få en känsla för de tjänster vi kan stötta er med på distans.

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp