UniGear Digital nu med märkspänning upp till 36 kV

I och med det här tillskottet blir hela serien med separata UniGear samlingsskenor i mellanspänningssegmentet tillgängligt i digital version.

center

ABB var pionjärer på marknaden för digitala ställverk med lanseringen av det första digitala ställverket för mellanspänning 2014, UniGear Digital. Sedan lanseringen har nya digitala produkter kontinuerligt lagts till i serien med UniGear-ställverk. Den digitala lösningen utnyttjar väl beprövade komponenter: ström- och spänningssensorer och Relion®-reläer för skydd och kontroll med digital IEC 61850-kommunikation – allt för att säkerställa ett tillförlitligt och effektivt elnät.

Att vi nu lägger till UniGear ZS2 stärker portföljen ytterligare. Det nya tillägget kompletterar UniGear Digital-portföljen genom att erbjuda en märkspänning på upp till 36 kV. UniGear ZS2 Digital används för att distribuera ström till en mängd tillämpningar, som till exempel substationer, elverk och kemiska anläggningar. Ställverkets fack finns tillgängliga som back-to-back för separata samlingsskenor.

”Vi är glada över att kunna presentera tillägget till den digitala UniGear-serien”, säger Marco Tellarini, VD för produktgruppen inom ABB:s division Distribution Solutions. ”De digitala ställverkslösningarna uppfyller de ökande behoven av ett smartare elnät som har kapacitet att hantera kortare projektcykler, frekventa ändringar och uppfyller stränga krav på kostnadseffektivitet.”

UniGear Digital erbjuder den perfekta kombinationen av högsta driftsäkerhet och maximal säkerhet för personal, verksamhetsdrift och miljö. Den avancerade ställverkslösningen uppfyller viktiga krav: flexibilitet, ökad process- och energieffektivitet, lägre driftkostnader och maximerad integration, driftsäkerhet och säkerhet.

UniGear Digital finns nu tillgängligt för följande ställverkstyper: UniGear ZS1, UniGear ZS2, UniGear 550, UniGear 500R och UniGear MCC.

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp