ABB publicerar årsredovisningen för 2021

ABB Ltd har publicerat årsredovisningen för 2021 och lämnat in årsredovisningen på blankett 20-F hos United States Securities and Exchange Commission

Tillkännagivande i enlighet med Art. 53 Listing Rules på SIX Swiss Exchange

Årsredovisningen för 2021 finns nu tillgänglig elektroniskt på www.abb.com/groupreports. Den innehåller omfattande information om företaget och dess strategi, verksamhet, styrning och ekonomiska resultat.

Aktieägarna kan begära ett tryckt exemplar av årsredovisningen via denna länk. Den kommer att distribueras så snart den blir tillgänglig.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Genom att koppla samman mjukvara med produkter inom electrification, robotics, automation och motion skapar ABB lösningar som driver teknikens möjligheter till nya höjder. ABB:s framgångar bygger på en lång historia av tekniskt ledarskap som sträcker sig mer än 130 år tillbaka i tiden och drivs framåt av runt 105 000 skickliga medarbetare i fler än 100 länder. www.abb.com

Att notera: Detta är en svensk översättning av ABB:s engelska pressmeddelande daterat 25 februari 2022, vilket kan läsas på www.abb.com/news. Om tolkningsfrågor uppstår gäller det engelska pressmeddelandet.

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp