ABB ökar graden av automatiserad pappersprovning i Asien med sin nyaste lösning i Vietnam

ABB ökar graden av automatiserad pappersprovning i Asien med sin nyaste lösning i Vietnam

  • Genom att gå från manuell provning till ABB:s L&W Autoline-lösning kan Cheng Loong Corporation förbättra kvaliteten och spara tid
  • Avtalet med pappersbruket följer på tidigare order från kundens huvudkontor i Taiwan

ABB har byggt vidare på sin etablerade relation med Cheng Loong Corporation genom att säkra ett kontrakt om att införa sin automatiserade pappersprovningslösning, L&W Autoline, till ett pappersbruk i Vietnam.

Cheng Loong Binh Duong Paper Companys bruk i sydöstra Vietnam kommer nu att ha marknadens snabbaste och mest tillförlitliga automatiserade lösning för papperstestning för att leverera exakta och repeterbara kvalitetsrapporter på några minuter. L&W Autoline kommer att utrustas med moduler för mätning av tjocklek, TSO, fukt, sprängstyrka och ytvikt - vilket förbättrar kvaliteten och sparar tid jämfört med fristående laboratorieprovning.

Automatiserad pappersprovning har traditionellt sett varit mindre vanlig på den asiatiska marknaden jämfört med andra delar av världen. Användningen ökar dock med dubbla installationer i Sydostasien under de senaste åren, vilket understryker behovet av snabb kvalitetsåterkoppling som dagens verksamheter kräver. Automatiserad pappersprovning genererar frekvent, tillförlitlig kvalitetsinformation och möjliggör snabbare processkorrigeringar tack vare snabbare tester och fler datapunkter.

Uppgraderingen kommer att ersätta brukets manuella laboratorieprovning som, även om den bekräftar slutproduktens kvalitet, inte fångar upp alla oegentligheter och inte heller görs i realtid.

"Vi kände redan till ABB:s kapacitet och professionella rådgivning från andra Cheng Loong-anläggningar, säger Ming-Chun yu, Quality Control Section Supervisor på Cheng Loong Binh Duong Paper Company. "Vi visste att vi behövde ta steget till automatiserad pappersprovning och L&W Autoline för att hjälpa oss att nå vårt målen för vårt bruk. Vi ser fram emot att dra nytta av tidsbesparingarna, de ökade kvalitetskontrollerna och flexibiliteten i vår produktion."

"Med ökad produktion som ett viktigt mål för framtiden var vi övertygade om att Cheng Loong Binh Duong Paper Companys bruk skulle ha störst nytta av att automatisera pappersprovningen för att hålla jämna steg med de nya kraven", säger Karin Hermansson, Global Product Line Manager, Laboratory Testing and Industry Instrumentation på ABB. "Binh Duong-bruket kommer nu att ha en konkurrensfördel i sin förmåga att konsekvent producera en högkvalitativ produkt och samtidigt optimera driftskostnaderna. Vi är stolta över att vara en del av deras resa med ABB:s L&W Autoline-lösning."

Cheng Loongs nya containerboardmaskiner (BM2) kommer att använda S-modellen, som har plats för sex automatiserade mätmoduler, men ABB erbjuder även L&W Autoline L med plats för 13 moduler. Båda modellerna kan hantera allt från provberedning till den slutliga rullrapporten med minimal inblandning av operatören, allt i enlighet med industristandarderna och med förbättrad effektivitet hos bruket.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Genom att koppla samman mjukvara med produkter inom electrification, robotics, automation och motion skapar ABB lösningar som driver teknikens möjligheter till nya höjder. ABB:s framgångar bygger på en lång historia av tekniskt ledarskap som sträcker sig mer än 130 år tillbaka i tiden och drivs framåt av runt 105 000 skickliga medarbetare i fler än 100 länder. www.abb.com

Process Automation: ABB:s affärsområde Process Automation är ledande inom automation, elektrifiering och digitalisering för process- och hybridindustrin. Vi tjänar våra kunder med en bred portfölj av produkter, system och end-to-end-lösningar, inklusive vårt # 1 distribuerade styrsystem, programvara och livscykeltjänster, branschspecifika produkter samt erbjudanden inom mätning- och analys, marin och turboladdning. Som den globala # 2 på marknaden bygger vi på vår djupa domänexpertis, vårt mångsidiga team och globala fotavtryck och är dedikerade till att hjälpa våra kunder att öka konkurrenskraften, förbättra deras avkastning på investeringarna och köra säkra, smarta och hållbara verksamheter. go.abb/processautomation

Att notera: Detta är en svensk översättning av ABB:s engelska pressmeddelande daterat 23 maj 2022, vilket kan läsas i sin helhet på abb.com/news. Om tolkningsfrågor uppstår gäller det engelska pressmeddelandet.

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp