ABB lanserar SmartTouch® 10" - prisbelönt enhet för smart fastighetsautomation

ABB lanserar SmartTouch® 10" - prisbelönt enhet för smart fastighetsautomation

  • Den senaste tekniken innehållandes hundratals kontrollelement för optimal stil, komfort och fastighetsstyrning
  • Kompatibel med fastighetsautomationssystemet ABB i-bus® KNX för smarta byggnader
  • Smal designskärm i färgerna svart eller vitt, med ram i svart, satinguld, rostfritt stål eller roséguld

SmartTouch® 10" har en 10-tums IPS-pekskärm i smal design med en betraktningsvinkel på 75 grader i alla riktningar, vilket ger fastighetsägare optimal kontroll. Hela byggnadens installation - från IP-kameror till belysning, skuggning, scenarios och temperaturkontroll - kan hanteras från en enda elegant och innovativ enhet. Ett notiscenter informerar användarna om alla åtgärder och missade besök. Ett valfritt minneskort erbjuder ett urval av skärmsläckare.

Instrumentpanelen på SmartTouch® 10
Instrumentpanelen på SmartTouch® 10" ger snabb navigering och kan enkelt anpassas med favoriter för snabb och tydlig åtkomst.
center

"Vårt mål är att ge fastighetsägare det allra senaste inom innovation, kvalitet och bekvämlighet. Vi ville integrera komfort och säkerhet i en enhet och vår innovativa design har redan uppmärksammats för sin kvalitetsdesign genom flera prestigefyllda internationella utmärkelser. Vi är glada över att kunna lansera ännu en lösning på marknaden som gör människors liv säkrare och enklare samtidigt som vi sparar energi”, säger Joakim Lejkemo, produktmarknadschef för smarta byggnader-sortimentet på ABB Electrification i Sverige.

Joakim Lejkemo, produktmarknadschef för smarta byggnader-sortimentet på ABB Electrification i Sverige.
Joakim Lejkemo, produktmarknadschef för smarta byggnader-sortimentet på ABB Electrification i Sverige.
center

ABB SmartTouch® 10" har prisats i fyra olika designtävlingar för sin produktdesign, design av användargränssnitt och användarupplevelser.

  • ABB SmartTouch® 10" vann både produkt- och användargränssnittskategorierna i iF Design Awards 2022.
  • Den nominerades också till UX Design Awards 2022, den globala tävling som organiseras av International Design Center Berlin för att uppmärksamma "utmärkta upplevelser".
  • En jury bestående av 48 internationella jurymedlemmar valde också ut ABB SmartTouch® 10" till det prestigefyllda priset Red Dot Award för både produktdesign och design av användargränssnitt och användarupplevelser.
  • Enheten utsågs också till vinnare i kategorin ”Excellence in the Business to Consumer Smart Living” på German Innovation Awards 2022, som uppmärksammar produkter och lösningar för deras användarcentrering och mervärde.

Om ABB

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Genom att koppla samman mjukvara med produkter inom electrification, robotics, automation och motion skapar ABB lösningar som driver teknikens möjligheter till nya höjder. ABB:s framgångar bygger på en lång historia av tekniskt ledarskap som sträcker sig mer än 130 år tillbaka i tiden och drivs framåt av runt 105 000 skickliga medarbetare i fler än 100 länder. www.abb.com

Att notera: Detta är en svensk översättning av ABB:s engelska pressmeddelande daterat 6 oktober 2022, vilket kan läsas i sin helhet på abb.com/news. Om tolkningsfrågor uppstår gäller det engelska pressmeddelandet.

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp