Digitaaliset ratkaisut

 

Kun kriittisen sovelluksen toimiminen on UPS:n varassa, on erittäin tärkeää, että UPS:n tilatiedot ovat saatavilla reaaliaikaisesti. UPS-laitteisto asennetaan toisinaan etäisiin tai turvattuihin tiloihin, joihin henkilöstön pääsy on hankalaa tai ei-toivottavaa. ABB:n älyvalvontaratkaisut ratkaisevat nämä ja useat muut ongelmat. 

ABB Ability SmartTracker – Kattavat pilvipohjaiset 24/7-etätoiminnot

ABB Ability™ SmartTracker -ratkaisulla ABB pystyy antamaan täydellisen mielenrauhan siitä, että yrityksenne keskeytymättömän tehonsyötön laitteet (UPS), tehon muunninjärjestelmät (PCS) tai tehonjakeluyksiköt (PDU) toimivat optimaalisesti. ABB Ability™ SmartTracker on tehokas pilvipohjainen alusta, joka valvoo laitteiston suorituskykyä, analysoi kerättyjä tietoja, ennustaa laitteiston kunnon kehityskaaren ja suosittelee korjaustoimia, jotta ongelmat voidaan välttää. ABB Ability™ SmartTracker tuo käyttöön tehokkaan huoltostrategian ja takaa, että laitteisto toimii mahdollisimman tehokkaasti. Näin säästyy energiaa ja kasvihuonekaasupäästöt vähenevät. 

UPSWatch – UPS-verkkojen valvonta

ABB:n paikallisella UPS-valvontaratkaisulla voitte hallita ja valvoa UPS-verkkojanne ja varmistaa UPS-infrastruktuurinne käytettävyyden ja suorituskykytasot.
ABB:n UPS:n valvontaohjelmisto auttaa varmistamaan UPS-infrastruktuurin käytettävyyden ja suorituskykytasot. Ohjelmisto auttaa hallitsemaan ja valvomaan UPS-verkkoja SNMP-tiedonsiirron avulla. Lisäksi verkkorakenteen hallinta sekä siirtoyhteyskerrosten 2 ja 3 etsintä ovat yhdessä paketissa, joka on helppo ottaa käyttöön ja räätälöidä yrityksenne ympäristöön. 

 

Loading documents
Select region / language