ABB Gebruikersdag 2023

De ABB Gebruikerdag 2023 vindt plaats op dinsdag 28 maart 2023 in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Het fascinerende Spoorwegmuseum in Utrecht biedt ons een podium voor de ABB Gebruikersdag 2023. Een uitgelezen kans om gezamenlijk stil te staan bij de technologische, economische en sociale ontwikkelingen die vandaag de dag in sneltreinvaart op ons afkomen. Als kers op de taart is voor deelnemers van de ABB Gebruikersdag het museum vrij toegankelijk. 

Programma

Tijdens het event nemen onze ABB-experts je mee in een inspirerend programma. De globale planning ziet er als volgt uit:

  • 12.00u: inloop met lunch
  • 13.00u: plenaire kick-off
  • 14.45u: start sub sessies ronde 1
  • 15.30u: vrije tijd voor face-to-face gesprekken en bezoek museum
  • 16.15u: start sub sessies ronde 2

  • 17.00u: plenaire dagafsluiting

  • 17.15u: borrel

  • 18.00u: diner

Onderwerpen waar we tijdens het event in plenaire en parallel sessies speciale aandacht voor hebben, zijn onder andere life cycle, cyber security, asset performance management en advanced process control. Het volledige programma, inclusief een overzicht van de sessies, sprekers, ruimtes en plattegrond, vind je hier.

Break-out sessies en sprekers

Praktische informatie

Het Spoorwegmuseum ligt in hartje Utrecht en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Om jou een zorgeloze en onvergetelijke dag te bezorgen, vind je hieronder alle praktische informatie rondom reizen en bereikbaarheid. 

Met de auto

 
Het museum biedt 200 parkeerplaatsen. Bezoekers van de ABB Gebruikersdag kunnen hier gratis gebruik van maken. 

Mocht de parking vol zijn, kan ook geparkeerd worden net buiten de slagboom, op de Maliebaan of in de parkeergarage aan de Kruisstraat of Springweg. 

Vul in: ‘Johan van Oldenbarneveltlaan 1, Utrecht’ 

Let op:  vanaf A2 uit de richting Amsterdam niet Centrum/Jaarbeurs volgen maar via stadion Galgenwaard rijden.

Met het openbaar vervoer

 
Neem vanaf Utrecht Centraal bus 4, 8, 28, 50, 55, 73, of 77 en stap uit bij bushalte Stadsschouwburg. Vanaf die halte is het Spoorwegmuseum op loopafstand te vinden. 

Met de trein

 
Je kan met de pendeltrein naar het museum komen. Vanaf Utrecht CS rijdt de trein vanaf perron 2 naar het eigen station van het Spoorwegmuseum, station Utrecht Maliebaan. Plan je reis met de reisplanner

Plattegrond locatie

 

Bezoek je het Spoorwegmuseum met de auto of het openbaar vervoer? Dan ontvangen we je graag in de hoofdentree (zie #1 op de plattegrond) van het Spoorwegmuseum. Vanuit daar word je doorverwezen naar de ontvangsthal (#2) van de ABB Gebruikersdag.  

Reis je vanaf Utrecht CS met de pendeltrein, dan kun je direct uitstappen in het museum en doorlopen naar de ontvangsthal van de ABB Gebruikersdag (#2 op plattegrond).

Een plattegrond van het Spoorwegmuseum en de ruimtes die tijdens de ABB Gebruikersdag voor ons gereserveerd zijn, vind je hier.

Select region / language