Training- & Experience Centers

Benelux Experience Center, Zaventem (BE)

Het Benelux Experience Center geeft een compleet overzicht van het ABB-portfolio: een robot, het KNX-domoticasysteem van de kantoren, een Collaboration Desk, een Extended Operator Workplace, verschillende Baldor-motoren, … Het is een plaats waar klanten, medewerkers en techniekstudenten in contact komen met de ABB-technologie in haar volle breedte.

ABB Marine Academy (NL)

ABB Marine Academy heeft twee doelen: we willen onze klanten voorzien van de juiste opleiding die hen in staat stelt om hun werk veilig en nog beter te kunnen uitvoeren. En ten tweede willen we het management van onze klanten ondersteunen om opgelegde veiligheid en betrouwbaarheids KPI's en doelstellingen voor kosten en groei te realiseren. In de praktijk betekent dit dat we ons portfolio aan opleidingen hebben uitgebreid. Wij bieden meer product-en systeemcursussen aan en betere opties voor on-site training en coaching. Onze opleidingen worden ontwikkeld aan de hand van de ervaringen en het niveau van de deelnemers en de inhoud van de training wordt daaraan aangepast. Ook klantspecifieke trainingen behoren tot onze mogelijkheden.

Robotics Training Center, Zaventem (BE)

ABB heeft professionele opleidingscentra op verschillende locaties in de wereld. Met wereldwijd ca. 300 robots en meer dan 100 professionele instructeurs, die fulltime personeel opleiden, is ABB op dit vlak als robotleverancier uniek. Het Robotics Training Center in Zaventem is een gestandaardiseerde trainingsruimte die specifiek is ontworpen om studenten de beste combinatie te bieden van theorielessen en praktijkgerichte training. De lessen  behandelen alle aspecten van het gebruiken, onderhouden en programmeren van robotsystemen. In vele gevallen kan applicatie- en processtraining in de standaard robotopleiding worden opgenomen) om studenten niet enkel te leren werken met een standaard robot, maar ook met de robot zoals die daadwerkelijk in hun specifieke productieomgeving wordt gebruikt.
Select region / language