Épületautomatizálási rendszer

A holnap okos épületei, ma

Manapság a hatékonyan irányított épület már nem elég.  Az épületet intelligensen hálózatba is kell kötni, hogy a felhasználók valós időben juthassanak hozzá azokhoz az információkhoz, melyek alapján gyors döntéseket kell hozniuk a lakók védelme, biztonsága és kényelme, valamint eszközeik tartósságának megóvása érdekében.

Az ABB épületautomatizálási rendszere (BAS) által alkalmazott innovatív technológiája lehetővé teszi az egész épület adatainak integrálását, továbbítását és képi megjelenítését: hűtő-fűtő rendszerek, szellőző és légkondicionáló rendszerek, világítás, árnyékoló rendszerek, valamint tűzvédelmi és biztonsági rendszerek. Létesítmény és eszközgazdálkodási célból akár párhuzamos épületrendszerek is integrálhatóak, hozzáadott értéket adva az épület minden felhasználójának.

Az ABB BAS középpontjában a Newron megoldásunk áll. A Newron biztosítja az eszközök tartósságát és hatékony működését. Nyitottsága és rugalmassága miatt ideálisan alkalmazható központi és méretezhető épületautomatizálási rendszerként minden épületnél, típustól és mérettől függetlenül.

Előnyök:

  • A rendszer-architektúra és helyiség-automatizálás gyors és áramvonalas konfigurációja
  • Felhasználóbarát HMI (ember-gép kapcsolat) és képi megjelenítés épülethálózatokhoz (IoB)
  • Decentralizált informatikai struktúra a kölcsönös átjárhatóság és a biztonság érdekében
  • Multiprotokoll a KNX, LonWorks, BACnet, Modbus, M-bus, SNMP támogatásához
  • Univerzális SCADA szerver OPC, BACnet, oBIX
  • Integrált szolgáltatások: ütemezés (naptár), trendek készítése és riasztás

Hírek

Ajánlatunk

Select region / language