Compact Control Builder -työkalu AC 800M -ohjaimille

Compact Control Builder on tehokas työkalu ohjausratkaisujen ja uudelleenkäytettävien ohjauskirjastojen luomiseen ABB:n AC 800M -ohjaimelle. Ohjelma perustuu Windows®-pohjaiseen ympäristöön ja sisältää laajan valikoiman ohjaustoimintoja AC 800M -ohjaimelle, mukaan lukien integraation ABB:n taajuusmuuttajien ja moottorinkäynnistimien kanssa.

Binäärilogiikasta kehittyneeseen säätöön, erillisistä prosessisignaaleista korkean tason prosessiobjekteihin. Compact Control Builder tukee standardin IEC 61131-3 mukaisia ohjelmointikieliä ja on oikea työkalu AC 800M -ohjaimen ohjauskoodin ja laitteistorakenteen suunnitteluun. Työkalulla voidaan luoda ensisijaisesti loogista, sekvenssipohjaista ja analogista ohjausta hyödyntäviä automaatioratkaisuja, joissa kaikkia automaatiojärjestelmän ohjaimia käsitellään yhdessä tietokannassa.

Tarvitsetko lisätietoa?

Tärkeimmät edut

Integroitu ohjelmatyökalu - Yksi työkalu sisältää ohjelmointikääntäjän, editorit, vakiokirjastot ohjelmoitavien logiikkaohjainten sovellusten kehittämiseen sekä vakiolaitetyyppikirjastot laitteistojen suunnittelua varten.

Käyttäjän omat kirjastot - Voit luoda itse kirjastoja tietotyypeistä, toimilohkotyypeistä ja muista komponenteista, joita voidaan käyttää missä tahansa suunnitteluprojektissa. Yksinkertaisen loogisen ohjauksen, laitteiden ja säätöpiirin ohjauksen, hälytysten käsittelyn ja muiden alueiden toiminnot ja tyyppiratkaisut pakataan vakiokirjastoiksi. 
 
Kirjastojen uudelleenkäyttömahdollisuus - Tekninen suunnittelutyö vähenee, kun käyttäjän luomien tieto- ja toimilohkotyyppikirjastojen sisältöä voidaan käyttää yhä uudelleen.

Kattava diagnostiikka -  Tehokkaat simulaatio- ja online/offline-mahdollisuudet testaukseen, ohjelmien muokkaukseen, vianmääritykseen ja järjestelmien käyttöönottoon. Online-testauksessa käytettävissä olevia toimintoja ovat mm. tilan tarkistus (Status inspection), pakotus (Force), korvaus (Overwrite) ja tehtävät (Tasks). 
 
IEC 61131-3 -ohjelmointi - Työkalu tukee kaikkia viittä IEC 61131-3 -ohjelmointikieltä, joten voit valita parhaiten tarkoituksiisi sopivan kielen: Function Block Diagram (FBD), Structured Text (ST), Instruction List (IL), Ladder Diagram (LD), Sequential Function Chart (SFC) sekä laajennuskielinä kaavioeditori toimintokaavioille ja ohjausmoduuleille.

Katso myös

Loading documents
Select region / language