Panel 800 - Ominaisuudet ja edut

Näyttö

Korkean resoluution ja jopa 262 000 värin TFT-näyttö tuottaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja näkymät kaikista suunnista. Huipputason grafiikka sisältää animoidut merkinnät, vierityspaneelit ja toimintovalikot, jotka tehostavat operaattorin toimintaa esittämällä runsaasti tärkeää tietoa pienessä tilassa. Reaaliaikaiset prosessin arvot näkyvät monissa erilaisissa graafisissa esitysmuodoissa, joiden avulla operaattorit voivat havaita poikkeamat nopeammin kuin numeronäkymistä. Tämä mahdollistaa entistä nopeammat päätökset ja toimenpiteet.

Laiterakenne

Kokovaihtoehtoja on useita välillä 3,5–15,4 tuumaa. Kaikki paneelit on valmistettu kestävään mutta kevyeen valettuun ja jauhemaalattuun alumiinikoteloon. Panel 800 -laitteiden vankka mutta tilaa säästävä rakenne kestää kovimpienkin käyttöympäristöjen rasitukset. Mallien käyttölämpötila-alueet ovat –30...+70 °C / –10...+60 °C / –10...+50 °C / 0...+50 °C.

Tiedonsiirto

Operaattoreilla on käytettävissään laaja valikoima tiedonsiirtovaihtoehtoja, sillä Version 6 -sarjan paneeleissa on liitännät USB-lisälaitteille sekä sarjaportit ja kaksi Ethernet-porttia. Automaatiokäyttöliittymä voidaan siis ladata laitteeseen turvallisesti ja helposti vakiokaapeleiden tai USB-portin kautta. Standard-paneeleissa on yksi 10/100-portti ja yksi USB-liitäntä ja High Performance -paneeleissa kaksi porttia – yksi 10/100- ja yksi 10/100/1 000-Ethernet-portti – sekä kolme USB-liitäntää. Molemmissa paneelimallisarjoissa on kaksi yhdistelmäporttia 2 x RS232 ja 2 x 422/485.

Sertifiointi

Panel 800:n etupaneelin kotelointiluokitus on IP65/IP66 ja NEMA 4X, ja mallin mukaan vaihdellen paneeleilla on CE (EMC)-, UL-, DNV-, ABS- ja GL-sertifioinnit.

Tekninen suunnittelu

Kaikki paneelit voidaan konfiguroida Panel Builder -suunnittelutyökalun avulla. Työkalussa on kahdeksan kielivaihtoehtoa, ja sen Microsoft® Windows® -ympäristöä on helppo käyttää. Objekteja voidaan muuttaa valmiiden tyylien mukaisiksi yksitellen tai kaikki kerralla yhdellä hiiren napsautuksella, mikä nopeuttaa suunnittelua.

Loading documents
  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language