Panel Builder

Panel Builder on käyttäjäystävällinen työkalu Panel 800 -operaattoripaneelien konfigurointiin. Tutun Microsoft® Windows® -ympäristön selkeisiin nauhavalikoihin ja Windows®-mediaobjekteihin perustuva käyttöliittymä on helppo hahmottaa.

Hälytykset
Valitse prosessin tilan, tuotantotietojen, ohjeiden ja hälytysten nopeus, suunta, väri ja tausta. Kuittaa hälytykset helposti toimintonäppäimillä. Tärkeät tiedot, kuten hälytykset, tekstiraportit, trendit ja reseptit voidaan katsoa myös etäkäyttönä, ja hälytykset lähtevät operaattorille sähköpostina tai tekstiviestinä.

Ajurit
Tiedonsiirtoajurit saatavana yli 50 ohjaimeen ja automaatiolaitteeseen.

Useita kielivaihtoehtoja „
Panel 800 sisältää laajan eri kielten tuen. Kieltä voi vaihtaa myös käynnin aikana esimerkiksi tunnisteen (tag) arvon avulla. Panel Builder -työkalun kieleksi voidaan valita englanti, saksa, ranska, italia, espanja, yksinkertaistettu kiina tai perinteinen kiina.

Valmiit objektit
Käytettävissä on yli 400 vektoripohjaista symbolia, joita voidaan käyttää yhteensä 700 muun symbolin kanssa monimutkaisenkin sovelluksen prosessikuvien luomiseen. Käyttäjä voi mukauttaa objekteja ja luoda omia objekteja.

SD-kortin varmuuskopiointi
Vähennä käyttökatkoja tallentamalla projektista ja tiedoista varmuuskopio paneelin sisäänrakennettuun SD-korttiin. Ajastetut ja sykliset varmuuskopioinnit varmistavat, että tiedot ovat aina ajan tasalla ja ne voidaan palauttaa helposti laiterikon jälkeen. SD-korttia voidaan käyttää myös tietojen siirtämiseen paneelien välillä. (Siirtämiseen voidaan käyttää myös USB-muistitikkua.) 

Tarvitsetko lisätietoa?

Lisää paneelityökaluja


Remote Access Viewer (RAV)

Remote Access Viewer on tehokas ohjelma operaattoripaneelin etäkäyttöön. Se on mukana Panel Builder -CD-levyllä, mutta on asennettava erikseen.


Automaattinen ajurien päivitys

Panel Builder 800 sisältää automaattisen ajuripäivitystyökalun, jolla se voidaan määrittää etsimään uusia päivityksiä. Jos päivitys löytyy, ohjelma lataa ja asentaa uudet ajurit automaattisesti. Jos käytettävissä ei ole Internet-yhteyttä, käyttäjä voi asentaa ajurit manuaalisesti.


Image loader

Sovellusta käytetään järjestelmäohjelmien lataamiseen operaattoripaneeliin PC-tietokoneen kautta. Image Loader on saatavana asennus-DVD-levyllä.

Demos and user guides

Loading documents
Select region / language