Hajautettu Advant Master -ohjausjärjestelmä

Tuki- ja modernisointipalvelut laajalti käytössä olevalle ABB Advant Master -ohjausjärjestelmälle ja sen suuren kapasiteetin redundanttisille AC410- ja AC450-ohjaimille sekä S100- ja S800-I/O-järjestelmille.

Advant Master on ABB:n laajalti käytössä oleva hajautettu ohjausjärjestelmä, jolle on saatavana täydet tukipalvelut. Monet ABB:n asiakkaat aikovat jatkaa sen käyttöä vielä vuosien ajan. Useimmat asiakkaat ovat tehostaneet järjestelmän käyttöä liittämällä Advant-ohjaimiin ja I/O-laitteisiin System 800xA -käyttöliittymän.

Vuonna 1992 julkaistu hajautettu Advant Master -ohjausjärjestelmä kehitettiin ABB:n Master- ja Taylor MOD 300 -järjestelmien yhteiseksi seuraavan sukupolven laitteisto- ja ohjelmistoalustaksi.

Advant Master -ohjausjärjestelmä toi markkinoille suuren kapasiteetin AC450- ja AC410-ohjaimet sekä laitetelineeseen asennettavan S100-I/O-järjestelmän, jossa on parannettu redundanssimahdollisuus, ja uusinta teknologiaa edustavat UNIX-pohjaiset operaattorikäyttöliittymät. Vuonna 1996 julkaistiin S800-etä-I/O, joka toi järjestelmään modulaarista mukautumiskykyä, redundanttisen tiedonsiirron ja 1 ms:n aikaleiman. 

Advant Master -ohjausjärjestelmän edeltäjä ABB Master esiteltiin vuonna 1984, ja se sisälsi MasterPiece 200 -ohjaimet, laitetelineeseen asennettavan S100-I/O-järjestelmän ja MasterView 800 -operaattorikäyttöliittymän, joihin liitettiin Tesselator-näyttöjärjestelmä. Vuonna 1988 järjestelmään lisättiin S400-etä-I/O-järjestelmä. EX S800 -etä-I/O ja muiden valmistajien alijärjestelmiin muodostettavan Profibus DP -yhteyden tuki julkaistiin 1990-luvun lopulla.

Vuonna 2004 hajautettu Advant Master -ohjausjärjestelmä siirtyi evoluution seuraavaan vaiheeseen 800xA for Advant Master -tuotteiden myötä.

ABB maksimoi järjestelmäinvestointisi tuoton ja tarjoaa selkeän polun ABB:n hajautettujen ohjausjärjestelmien uudistamiseen. Ohjausjärjestelmät suunnitellaan niin, että niitä voidaan jatkuvasti kehittää ja päivittää. ABB tuottaa myös palveluja, joilla ABB:n omaan valikoimaan sisältyvän tai toisen valmistajan järjestelmän elinkaarta voidaan pidentää ja toimintavarmuutta ja suorituskykyä parantaa.

Jos Advant Master ei sisällä kaikkia asiakkaan tarvitsemia hajautetun ohjausjärjestelmän toimintoja, ABB suunnittelee kyseiselle järjestelmälle sopivat kehityspolut.

Tarvitsetko lisätietoa?

Product information

Referenssit

Loading documents
Select region / language