AC 800M -ohjain hajautettuun Advant Master -ohjausjärjestelmään

ABB:n AC 800M on Advant Master -ohjausjärjestelmän modulaarinen prosessinohjain, joka mahdollistaa erilaiset suoritinkokoonpanot edullisista keskitason järjestelmistä tehokkaisiin täyden redundanssin järjestelmiin.

Modulaarisessa AC 800M -prosessinohjaimessa on laajat tiedonsiirtotoiminnot, täysi redundanssi ja useiden erilaisten I/O-järjestelmien tuki. Saatavana on useita täysin yhteensopivia suoritinmoduuleja, joiden suoritinteho, muistin koko ja redundanssin tuki vaihtelevat edullisesta keskitason laitteistosta tehokkaaseen täyden redundanssin järjestelmään.

Kiskoon asennettavien moduulien valikoima sisältää keskusyksiköt, tiedonsiirtomoduulit, tehonsyöttömoduulit ja lisävarusteet. Liitäntä- ja laajennuslisävarusteiden ansiosta AC 800M on poikkeuksellisen avoin ja skaalautuva. Kytkentöjen tekeminen on helppoa ja järjestelmä sopeutuu sujuvasti erilaisiin ohjaustarpeisiin.

Suorittimen ja ohjausverkon redundanssi 
AC 800M -keskusyksikölle voidaan asentaa redundanssi. Tällöin kaksi keskusyksikkömoduulia toimii rinnakkain, yksi ensisijaisena ja toinen toissijaisena laitteena. Jos ensisijainen keskusyksikkömoduuli vikaantuu, toinen moduuli ottaa sen tehtävät automaattisesti.

Verkon redundanssi perustuu ABB:n RNRP (Redundant Network Routing Protocol) -protokollaan. Se on suunniteltu havaitsemaan verkkoviat nopeasti ja kääntämään liikenteen heti toiselle reitille. Verkon redundanssia varten tarvitaan kaksi itsenäistä IP-verkkoa, ensisijainen ja toissijainen verkko. Jos menetetyille viesteille määritetty maksimimäärä ylittyy, liikenne siirtyy toissijaiseen verkkoon. 

Tehokkaat ohjausratkaisut ja uudelleenkäytettävät kirjastot
AC 800M tukee loogista, matemaattista ja aikaperusteista tietojen käsittelyä. Käytettävissä on laaja valikoima ohjaussovellustoimintoja binääriohjauksesta suljettuihin säätöpiireihin sekä kehittyneitä toimintoja, kuten automaattinen viritys, sopeutuva PID-säätö, sumea säätö jne.

Mukana on valmiita prosessiobjekteja, kuten moottoreita ja venttiilejä. Käyttäjä voi määrittää omia toimilohkoja ja piilottaa niiden sisällön aineettoman omaisuuden suojaamiseksi.

Tarvitsetko lisätietoa?

AC 800M -ohjaimen käyttäminen Advant Master -järjestelmässä

Vaihtoehtoja AC800M-ohjaimen Advant Master -integraatioon:
Tiedonsiirtomoduuli Käyttö Huomautus
CI856 Advant Master S100-I/O-telineen tiedonsiirtoon Kukin CI856-kortti tukee viittä S100-I/O-telinettä.
CI855 MasterBus 300 -datajoukkotiedonsiirto Advant Controller 450 - ja MasterPiece 200 -ohjaimiin. Voidaan käyttää ohjainten välisiin lukituksiin.
CI869 Advant Fieldbus 100 -datajoukkotiedonsiirto Advant Controller 450 -ohjaimeen. Voidaan käyttää ohjainten välisiin lukituksiin, jos Advant Controller 450 -ohjaimessa on jo Advant Fieldbus 100.
CI854A Profibus DP -tiedonsiirto S800-I/O-järjestelmään. Advant Fieldbus 100 on korvattava Profibus DP -väylällä.
TB840 Modulebus-tiedonsiirto S800-I/O-järjestelmään. Advant Fieldbus 100 on korvattava Modulebus-väylällä.
CI853 Modbus-tiedonsiirto. Vaihtoehtoisesti voidaan valita CI867 Ethernet-pohjaiseen Modbus/TCP-tiedonsiirtoon.

Exampels of communication between Advant Master and AC800M

Tue ja ylläpidä ohjausjärjestelmääsi

Loading documents
Select region / language