Freelance Benchmark: nopea kokonaiskuva järjestelmän tilasta

Järjestelmien tarkastuksen perusteella laaditaan nopea liikennevalotyyppinen indikaattoriraportti täysin automatisoitua tiedonkeruuta ja raportin muodostusta hyödyntäen.

Ennen ohjausjärjestelmän suorituskyvyn parantamista käyttäjät saavat tietoa järjestelmän todellisesta suorituskyvystä ja uhkaavista suorituskykyyn liittyvistä ongelmista. Benchmark-palvelussa suoritetaan siis automatisoitu ohjausjärjestelmän tarkastus ja määritetään vertailukohdat järjestelmän suorituskyvylle ja konfiguraatiolle. 

Edut:

  • Helppokäyttöinen työkalu järjestelmätietojen keruuseen (paikan päällä tai etätoimintona).
  • Benchmark-raportti on käytettävissä My Control System -ympäristössä muutamassa minuutissa tietojen latauksesta, ja se voidaan ladata omaan tietokoneeseen PDF-asiakirjana.

Toiminnolla saadaan alustava kokonaiskuva järjestelmän todellisesta tilasta. Jos järjestelmästä halutaan tarkempi analyysi, tarjolla on Freelance Fingerprint Report -toiminto.

Palvelun kuvaus

Ensimmäisessä vaiheessa helppokäyttöinen tiedonkeruuohjelmisto käynnistetään manuaalisesti mistä tahansa Freelance-järjestelmän tietokoneesta paikan päällä tai etätoimintona. Keräystoiminto suoritetaan alhaisella prioriteetilla, jotta se ei häiritse järjestelmän toimintaa. Ohjelma tuottaa pakatun datatiedoston. Toisessa vaiheessa käyttäjä kirjautuu ABB:n My Control System -portaaliin ja lataa tiedoston sinne manuaalisesti. Työnkulku pysyy siis tiukasti käyttäjän hallinnassa. 

Verkkopohjaisessa analyysissa mittaustuloksia verrataan teknisiin tietoihin, vaatimuksiin ja suosituksiin. Poikkeamat odotetuista tuloksista esitetään Freelance Benchmark Report -raportissa. Tulosten yhteenveto esitetään raportissa selkeinä liikennevalotaulukoina, joiden vihreät, keltaiset ja punaiset valot ilmoittavat järjestelmän hyvästä, epäselvästä tai virheellisestä tilasta.

Benchmark-raportti on käytettävissä jo muutamassa minuutissa tietojen lataamisen jälkeen, ja se säilyy My Control System -ympäristössä tulevaa käyttöä varten.

Tarvitsetko lisätietoa?

Tutustu tarkemmin

Loading documents
  • Ota yhteyttä

    Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan.

    Lähetä viesti
Select region / language