Hajautettu Satt-ohjausjärjestelmä

Modernisointi ja järjestelmätuki, kun käytössä on ABB:n Satt-ohjausjärjestelmä, joka on laajalti käytössä veden ja elintarvikkeiden käsittelyjärjestelmissä sekä lääketeollisuuden prosesseissa.

Automaatio on paras työkalu, kun halutaan saavuttaa yhtenäinen ja korkea tuotelaatu samalla, kun ympäristö pidetään puhtaana ja tuotanto taloudellisena.

Hajautetut Satt-ohjausjärjestelmät sisältävät niin erillistuotteet kuin kokonaisjärjestelmätkin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kymmenet tuhannet toimivat järjestelmät prosessiteollisuuden eri aloilla – elintarviketeollisuudessa, veden käsittelyssä, energia-alalla, lääketeollisuudessa, kevyessä kemian teollisuudessa, infrastruktuurien ylläpidossa – takaavat laajan ja monipuolisen sovelluskokemuksen.

Satt-tuotteet ja -järjestelmät sisältävät laajan valikoiman automaatioratkaisuja: hajautetut ohjausjärjestelmät, ohjelmoitavat logiikkaohjaimet, valvomo-ohjelmisto- ja I/O-järjestelmät sekä ohjelmointityökalut. Tärkeimmät tuoteperheet ovat SattLine, SattCon 200 ja Advant Controller 250.

Tarvitsetko lisätietoa?

Tuotetiedot

Palvelut

Referenssit

Loading documents
Select region / language