S900 I/O -järjestelmä

S900 on etäkäytettävä I/O-järjestelmä kenttäasennuksiin ja vaarallisille alueille.

S900 kattaa kaikki luonnostaan vaarattoman kenttäsignaaliyhteyden vaatimat tulo- ja lähtömoduulit. Järjestelmä vahvistaa kenttäsignaalit jokaisessa S900-toimintomoduulissa sähköisesti erotettuna, ja signaalit lähtevät eteenpäin sisäisen sarjaväylän kautta. Tiedonsiirtoliitäntä muuntaa digitoidut signaalit sopimaan standardoituun PROFIBUS DPV1 -kenttäväyläprotokollaan. Valvovat prosessinohjausjärjestelmät, hajautetut ohjausjärjestelmät ja valvomojärjestelmät käyttävät tiedonsiirtoon luonnostaan vaaratonta kenttäväylää.

Yksi kenttäväyläverkko riittää eri kenttäväylänoodien määritykseen, sykliseen tiedonvaihtoon, kaikkiin syklisiin palveluihin ja tiedonsiirtoon HART®-yhteensopivien kenttäinstrumenttien kanssa. Kaikki toimintomoduulit voidaan vaihtaa helposti ja nopeasti asennus- tai kunnossapitovaiheessa. Toimintomoduulit ja vyöhykkeellä 1 olevien järjestelmien tiedonsiirtorajapinnat – joilla voi olla redundanssi – voidaan poistaa ja kytkeä paikalleen käytön aikana ilman vaikutusta muiden moduulien tiedonsiirtoon. Vain plug-in-tyyppisten tehonsyöttömoduulien päätehonsyöttö vaatii parannetun turvallisuuden, luokka EEx-e.

Integroitu ja koteloitu poiskytkentämekanismi sallii vaihdon käytön aikana. Tehonsyöttöyksiköt voidaan siis vaihtaa uusiin päätehon syöttöä katkaisematta. S900-I/O-järjestelmän pieni tilantarve, vankka suunnittelu ja vaativia ympäristöolosuhteita kestävä kotelo tekevät siitä parhaan kustannuksia säästävän ratkaisun laitosolosuhteisiin vyöhykkeille 1 ja 2.

Tarvitsetko lisätietoa?

Työkalut
Palvelut ja tuki
Sovellukset

DTM

S900-järjestelmälle on saatavana DTM-ohjelmisto. Voit ladata ohjelmiston SolutionsBank-sivustosta: http:\\solutionsbank.abb.com

Jos et pääse sivustoon, pyydä lisätietoja ABB:ltä.

GSD

S900-järjestelmälle on saatavana GSD-tiedostot. Voit ladata tiedostot SolutionsBank-sivustosta: http:\\solutionsbank.abb.com

Jos et pääse sivustoon, pyydä lisätietoja ABB:ltä.

Tavoitteenamme on tuottaa palvelut ja ohjelmat, joilla asiakkaan ohjausjärjestelmäinvestointi voidaan turvata koko sen käyttöiän ajan. ABB tarjoaa kaikki järjestelmän parhaan tuoton saavuttamiseen tarvittavat ohjelmat, palvelut ja sitoutumisen perussuunnittelun, teknisen suunnittelun ja käyttöönoton palveluista kunnossapitoon, optimointiin, päivityksiin ja järjestelmien kehitykseen.

Käyttöikäpalveluihin sisältyvät seuraavat ohjelmat:

 • System Updates
 • Lifecycle Policy
 • Automation Sentinel
 • Evolution
 • Palvelut:
  Reliablility, Full Service, Performance Services, Product Service, Remote Services
 • Solutions Bank
 • Consult IT

Valmiit EExi/ATEX-sertifioidut laadukkaat teräskotelot ja kenttäasennuksiin käytettävä CB220 Compact Box tarjoavat paljon asennusvaihtoehtoja.

Vyöhykkeen 1 seinäasennuksiin tarkoitetut kenttäkotelot, joilla on järjestelmähyväksyntä ja täysi ATEX-sertifiointi. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kenttäkotelot sisältävät valmiin kaapeloinnin ja ovat valmiita asennettaviksi seinään. Lisäksi voidaan asentaa maadoituskiskot tai -liittimet. Yhdessä kenttäkotelon kanssa tällä saavutetaan seuraavat edut:

 • Valmis suunnittelu, lämpökompensointi ja ABB:n dokumentaatio
 • Erillisiä keskitinrasioita ei tarvita
 • S900-moduulien ansiosta kenttäpiireissä ei tarvita ulkoisia suojia
 • Laitoksen vaarallisten alueiden hyväksyntä helpottuu

CB220 Compact Box – vähän tilaa vievä S900-järjestelmän etä-I/O, jonka kompaktissa kotelossa voi olla neljä I/O-moduulia hajautettuun käyttöön. CB220 on hyvä vaihtoehto esimerkiksi lämpötilan multipleksereille ja solenoidiohjaimille. CB220 Compact Box lisää järjestelmään seuraavat edut:

 • Pieni koko
 • Helppo asennus kentälle
 • Hajautettu kokoonpano, joka vähentää kaapeloinnin tarvetta
Loading documents
Select region / language