System 800xA Mobile Operator Workplace

Paikasta riippumaton mobiililaiteyhteys 800xA-järjestelmään parantaa järjestelmän valvontaa ja nopeuttaa ongelmanratkaisua.

800xA-järjestelmän mobiililaiteyhteyttä ei ole suunniteltu tuotantoympäristön etäohjaukseen Internetin kautta. Se on tarkoitettu vain antamaan operaattoreille ja tuotantohenkilöstölle näkymä tuotantoympäristöön.

Koska teollisuusympäristöihin kohdistuu tiukkoja vaatimuksia, on langattoman ratkaisun suunnittelussa ja toteutuksessa erittäin suositeltavaa konsultoida teollisuuden WiFi-ympäristöjen asiantuntijoita.

Kun käytössä on standardien mukainen teknologia, oikein suunnitellut verkot ja parhaat käytännöt, mobiililaitteilla voidaan valvoa 800xA-järjestelmää turvallisen langattoman verkon kautta. ABB Library -sivustossa on saatavana mukautettu 800xA-iPad-käyttöliittymäympäristö, joka on hyvä pohja iPadin tavallista käyttöliittymää pienemmässä näytössä toteutetun käyttöliittymän kehittämiselle. Mukautettu käyttöliittymäympäristö on .afw-muodossa, ja se voidaan tuoda 800xA-järjestelmään.

Tarvitsetko lisätietoa?

Best practices for secure and robust implementation

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language