Panel 800

Oikeat tiedot oikeaan aikaan, oikeassa paikassa

Kattavat toiminnot kaikkiin sovelluksiin

Panel 800 -sarjan versio 6 on selkeä, helppokäyttöinen ja ergonominen käyttöpaneeli, jossa litteä, tilaa säästävä suunnittelu yhdistyy kattavaan valikoimaan kehittyneitä toimintoja. Paneelin kosketusnäytön avulla voidaan hallita prosessin ja laitteiden kehittyneitä ohjaustoimintoja.

Panel 800 sisältää kaikissa sovelluksissa ja eri teollisuudenaloilla käytettäviä ohjaustoimintoja, kuten hälytysten hallinnan, trendikuvaajat, lokitoiminnot, reseptit, suunnittelukalenterit ja auditointitiedot.

Tärkeimmät edut:

  • Helppokäyttöinen: Helppokäyttöinen: Kattava käyttöliittymä, joka sisältää laajat ja integroidut mallit ja kirjastot kaikkiin mahdollisiin prosesseihin. Tekninen suunnittelu käy nopeasti ja helposti ABB:n helppokäyttöisellä Panel Builder -suunnittelutyökalulla. Työkalu tukee useita eri kieliä.
  • Kehittynyt grafiikka: Vektoripohjainen korkean resoluution grafiikka TFL/LED-näytössä, kuvakepohjainen navigointi ja käyttöliittymän ohjaus.
  • Kestävä ja luotettava tekniikka: Panel 800 on rakennettu kevyeen mutta kestävään valettuun ja jauhemaalattuun alumiinikoteloon. Sen IP66-kotelointi kestää märkiä, pölyisiä ja vaativia käyttöympäristöjä.
  • Aidosti avoin alusta: Panel 800 on rakennettu avoimelle arkkitehtuurille ja .NET Framework -teknologioille, joten sen voi liittää eri valmistajien ohjauslaitteisiin. Käytettävissä on laaja valikoima liitäntävaihtoehtoja paikalliseen tiedonsiirtoon, laajennuksiin, kauko-ohjaukseen ja muuhun viestintään.

Tarvitsetko lisätietoa?

Toimintovalikot mahdollistavat nopeat siirtymiset ja säästävät tilaa.

Vierityspaneelit nopeuttavat käyttöä ja varmistavat oikeat toiminnot.

Kaavioilla voidaan havainnollistaa prosessia.

Loading documents
Select region / language