Freelance folyamatirányítási rendszerek

A Freelance osztott intelligenciájú folyamatirányítási rendszer (DCS) egy vagy több AC 700F, AC 800F, ill. AC 900F vezérlőt tartalmazhat, és különféle típusú be-/kimeneti (I/O) egységekkel bővíthető.

Az AC 700F vezérlőnként legfeljebb 300 be-/kimeneti jelet használó alkalmazásokhoz megfelelő. Ezt a PLC-szerű vezérlőt rendkívül csekély helyigény jellemzi. Az S700 közvetlen be-/kimeneti moduljai közvetlenül a vezérlőmodulba köthetők. Az AC 900F a Freelance vezérlők családjának legerősebb tagja.

Az AC 800F kihasználhatóvá teszi a terepbusz technológia rugalmasságát, és hozzáférést nyújt az Ön által választott terepbuszhoz: ez lehet a FOUNDATION Fieldbus, a PROFIBUS, ill. a HART.

Az AC 900F a Freelance vezérlők családjának legerősebb tagja. Ez a PROFIBUS és a Modbus TCP mellett, vezérlőnként jellemzően 1 500 be-/kimenetet (I/O) támogat.

A terepbuszhoz alkalmas be-/kimeneti komponensek, pl. az S700, S800 és S900 I/O, ill. a terepi eszközök közvetlenül csatlakoztathatók az AC 900F, AC 800F és AC 700F vezérlőhöz. Az AC 700F és AC 900F közvetlen be-/kimeneti modulokkal is felszerelhető.

A teljes projekt konfigurálását egyetlen segédeszközzel, a Freelance Engineering (Control Builder F) rendszerrel lehet elvégezni. A munka menete minden vezérlőtípusnál teljesen azonos. A rendszer redundáns módon, extra tervezés nélkül konfigurálható.

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Ajánlatunk

Kapcsolódó ajánlatunk

Select region / language