Freelance DCS ügyféltámogatás és szolgáltatások

Minden, amit az ABB Freelance osztott intelligenciájú folyamatirányítási rendszer tulajdonosaként tudnia kell ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki befektetéséből

Az ABB a Freelance DCS rendszert működtető ügyfeleit olyan megoldásokkal segíti, amelyek garantálják az összes telepített ABB erőforrás folyamatos termelékenységét, megbízhatóságát és a feladatra való alkalmazhatóságát. A megfelelően felügyelt folyamatirányítási rendszer teljes élettartama során folyamatosan képes magasabb szintű teljesítményt nyújtani. Megfelelő karbantartással a minősége az idővel nem romlik, élettartama jelentősen megnő, teljesítménye pedig folyamatosan javul.

A már nem támogatott Windows XP rendszeren futtatja a Freelance-t?

Az XP-t futtató rendszerek rosszindulatú programok áldozatául eshetnek, ha a szoftverkalózok új sérülékeny pontokat fedeznek fel bennük.

Az XP-t támogató vírusellenes szoftvereket gyártó cégek nem képesek teljes körű védelmet nyújtani, ezért az új XP-alapú vírusvédelmi megoldások fejlesztése fokozatosan megszűnik. Az XP-hez alkalmas hardver elérhetősége is kérdéses, mivel a legtöbb gyártó már nem teszteli, hogy termékei kompatibilisek-e az XP-vel.

Az ABB határozottan ajánlja Windows XP operációs rendszert futtató ügyfelei számára, hogy értékeljék át rendszereik életciklus-terveit, valamint kockázatcsökkentő stratégiájukat. Az ABB emellett frissítési megoldásokat is kínál, melyek képesek megakadályozni, ill. mérsékelni a kockázatokat, és segíteni az ügyfeleket létesítményeik és személyzetük megbízható védelmében, egyidejűleg garantálva a biztonságos üzemeltetést és a termelés folyamatosságát.


Mennyire optimálisak az Ön által működtetett rendszer beállításai?

A vezérlőrendszerek kialakításukból és fejlesztésükből adódóan robusztus felépítésűek, ezért jól tűrik a megjelenő problémákat. A nem optimális rendszerbeállítások és rendszerállapotok így gyakran nem okoznak azonnal problémát, idővel azonban zavarokhoz vezethetnek:

  • A rendszer túlterhelése miatt a válaszidő nő
  • A rendszer teljesítményének fokozatos romlását nem észlelik és szüntetik meg mindaddig, amíg probléma nem lép fel
  • Szórványos, nehezen diagnosztizálható problémák jelennek meg
  • A hardvereszközök lassan az üzemkiesés felé sodródnak
  • A redundancia-problémák különálló meghibásodási pontokat teremtenek
  • A rendszer hatásfoka romlik
  • Bizonyos üzemeltetési funkciók nem érhetők el a szoftvertelepítés hiányában
  • Biztonsági sérülékenységek a Microsoft Update nem megfelelő állapota miatt

Próbálja ki az ABB által fejlesztett különféle jelentéseket és továbbfejleszett szolgáltatásokat , melyek a nagy múltra visszatekintő ügyfélszolgálati, automatizált adatgyűjtési és jelentéskészítési tapasztalatokon alapulnak.


Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Ajánlatunk

A legnépszerűbb szolgáltatások
Minden szolgáltatás kategóriánként

További ajánlatunk

Referencia esettanulmányok

Loading documents
Select region / language