Besök vårt nya demorum i Västerås!

Nu har ABB:s nya kontorslokaler på Ängsgärdet i Västerås invigts. Här ska alla 500 medarbetarna skapa den bästa arbetsdagen – varje dag.

Lokalerna är ljusa och luftiga, möblerna av senaste snitt och takhöjden på entréplanet imponerande. Här finns öppna kontorsytor att jobba i, rum för både stora och små möten, fåtöljer för informella avstämningar och avskilda ytor för högfokuserat arbete.

Här har vi även format vårt nya demorum där vi kan presentera våra produkter, lösningar och tjänster för dig som är intresserad av våra lösningar eller redan är kund hos oss. Hit ska du kunna komma för att ventilera dina tankar om nya och gamla installationer och projekt. Här kan vi arbeta tillsammans med hur vi ska ta till oss allt inför det nya digitala sättet att arbeta, samt fundera ut hur vi ska kunna uppdatera och ta med oss våra processer och applikationer in i nästa era.
IMG_8373_1183

Här kan vi arbeta tillsammans med hur vi ska ta till oss allt inför det nya digitala sättet att arbeta.

Boka in dig, din ledningsgrupp eller din arbetsgrupp och se hur vi tänkt oss den digitala framtiden. Se t.ex. på vårt demo om fiskodling i Norge – kanske finns något där som du kan ta med in i din verklighet? Eller se hur ett modernt operatörsrum är uppbyggt med mobila terminaler, live-kamera för känsliga processer samt en väl genomtänkt och avancerad färgsättning som kommer att hjälpa dina operatörer att se förändringar i processen. Helheten är viktig och här kan du se hur du tar dig och din process vidare in i den digitala världen.

Helheten är viktig och här kan du se hur du ta dig och din process vidare in i den digitala världen.

Testa vårt Collaboration Table – en utmärkt lösning för att visualisera data och information på ett interaktiv sätt, perfekt i ditt kontrollrum! Med hjälp av vår ABB Ability™ MOM-lösning (Manufacturing Operations Management) får du möjlighet att skapa dig en hel vy och förståelse fördin process- och produktionsdata för att vidare kunna analysera den utan att behöva påverka den dagliga styrningen. Kombinera detta med det inkluderade rapportverktyget som passar utmärkt för att köra schemalagda produktionsrapporter, t.ex. skiftrapporter, så har du introducerat ett mer digitalt arbetssätt! 
Varför inte passa på att samtidigt besöka vårt Collaborative Operations Center (COC)? Vårt COC övervakar din process på distans, där ABB kan ge dig insikter och tips på hur din produktion ska köras, anpassas eller ge dig en notis på serviceärenden. Se t.ex. hur stora containerfartyg övervakas för att sedan kunna få en snabb och effektiv service när de anlöper hamn. Under tiden har man även fullständig kontroll över den mest kostnadseffektiva och snabbaste rutten, fart, energiåtgång och att ABB utrustning som exempelvis Azipod övervakas kontinuerligt på distans.

Vi är stolta över vårt nya demorum! Per Lundmark och Jacob Händestam tar dig gärna med på en rundtur.

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language